Anamaria Prodan are un mesaj pentru femeile care pun cariera pe primul loc: “O femeie puternica nu poate petrece timpul cu barbatul care nu o respecta pentru ceea ce este”

0

Anamaria Podan provine dintr-o familie cu posibilitati financiare foarte bune, mama ei a fost una dintre cele mai bogate cantarete din Romania. Dar cu toate astea, ea era pusa de mica sa munceasca pentru ceea ce vrea.

Acest lucru i-a prins foarte bine, pentru ca acum este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania, iar averea sa si a sotului sau este de cateva milioane de euro. Isi permit orice, nu au nicio grija financiara, dar Anamaria sustine ca nu ar proceda asa niciodata, desi ei i-a prins foarte bine in viata. De la parintii sai a invatat ca trebuie sa munceasca si sa isi castige proprii bani, pentru a nu fi niciodata la mana unui barbat. Acum, Anamaria este o femeie de afaceri de succes si reuseste sa imbine cu succes acest lucru cu viata de familie.

Impresara are un mesaj pentru toate femeile: “Nu e de mirare ca multe femei se concentreaza pe a-si imbunatati viata fara barbat. Au facut deja multe lucruri in viata, fara umarul barbatului. Adevarul este ca femeile puternice prefera sa fie singure, decat sa-si piarda timpul cu barbati inutili. De aceea: Femeile puternice devin mai puternice cu fiecare relatie nereusita. Ele cauta mai adanc, pentru a gasi ceea ce este important pentru ele.

Se uita la sine, pentru a se face singure fericite, sa nu se mai bazeze pe sursele externe care le pot aduce fericirea. De aceea, nu au nevoie de prea mult timp pentru a intelege cand cineva nu merita timpul lor. O femeie puternica nu poate petrece timpul cu barbatul care nu o respecta pentru ceea ce este. Ea stie ca in viata ei nu exista loc pentru astfel de barbati. Femeile puternice nu accepta mai putin decat merita. Niciodata nu se vor agata de omul care nu este demn de ele. BE STRONG!”

 

Share.

Comments are closed.