Anca Pandrea nu merge la înmormântarea lui Alexandru Darie: Anuntul facut chiar acum! Care este motivul adevarat

0

Actrița Anca Pandrea a fost cea care a confirmat trecerea în neființă a fiului său vitreg, Alexandru Ducu Darie. Actrița a anunțat și că nu va merge la înmormântarea fiului lui Iurie Darie întrucât a suferit foarte mult de pe urma dispariției tatălui său.

Anca Pandrea nu va participa la înmormântarea fiului său vitreg

Anca Pandrea a povestit pentru Mediafax că nu va participa la funeraliile fiului său vitreg, Ducu Darie: „M-a sunat familia să mă anunțe. I-am aprins o lumânare. Nu am putut să merg la el la spital și nici la înmormântare nu voi merge.”

Actrița susține că durerea pe care a resimțit-o la moartea soțului său o ține departe de funeralii, dar că a avut o relație foarte bună cu regizorul Ducu Darie: „După Iura (n.r. moartea lui Iuriue Darie, tatăl lui Alexandru Darie), eu nu mai merg la nicio înmormântare. Mă înțelegeam foarte bine cu Ducu, nu am avut nimic unul cu celălalt. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Anca Pandrea.

Alexandru Darie, o viață dedicată scenei

Alexandru Darie a murit la vârsta de 60 de ani. Regizorul, fiul regretatului actor Iurie Darie, era internat la Spitalul Fundeni, pe secția de terapie intensivă, fiind diagnosticat cu ciroză.

Acesta a avut o carieră impresionantă pe scenă și o viață dedicată teatrului. Darie jr. a condus Teatrul Bulandra încă din 2002, pentru ca între 2006 și 2011 să fie preşedinte al Uniunii Teatrelor din Europa. De-a lungul carierei sale, Ducu Darie a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer, conferit de Preşedinţia României, cu Ordinul Steaua Solidarităţii Italiene în grad de Cavaler şi cu gradul de Cavaler al Ordinului Artelor şi Literelor acordat la iniţiativa Ministerului Culturii şi Comunicării din Franţa, scrie fanatik.ro

Share

Share.

Comments are closed.