Anca Serea și Adi Sînă au publicat primele imagini cu bebelușul, la câteva ore după ce a venit pe lume. Leah-Maria este al șaselea copil al familiei

0

Anca Serea și Adi Sînă au devenit părinți pentru a șasea oară. Cuplul a publicat deja primele imagini cu Leah.

Anca Serea a născut, devenind astăzi, 14 august, mămică pentru a șasea oară. Frumoasa vedetă și soțul ei, Adi Sînă, sunt în culmea fericirii. Ea a și publicat pe pagina ei de Instagram prima fotografie în care o ține pe fetiță în brațe, pe patul de spital.

„Atat de indragostita de Ea: Leah-Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingasa. 🙏 #mylovelygirl #welcomehome #familyovereverything”, a scris Anca Serea în dreptul imaginii. Fotografia a strâns peste 20.000 de aprecieri din partea fanilor, la doar două ore după ce a fost publicată.

Și Adi Sână a făcut publice mai multe imagini în care își ține fiica în brațe.

Anca Serea a dezvăluit de ce numele copiilor ei se termină cu litera „H”

„Am vrut ca numele de Leeah să fie din același registru ca și al fraților ei. Este un nume biblic, cu litera h la sfârșit, ca și Sarah și Noah. Când David și Sarah erau mici, erau pasionați de Star Wars. Și de acolo ne-am inspirat cu numele de Leeah. Suntem siguri 99,9% că numele va rămâne acesta. Fetele au câte două nume – Sarah mai este și Anouk, iar Ava mai este și Stephanie”, a spus vedeta, pentru unica.ro, cu câteva săptămâni înainte de a deveni din nou mamă.

Share.

Comments are closed.