Andra Maruta, primele declaratii sincere despre operatiile estetice. Artista a recunoscut tot

0

La 32 de ani, Andra este într-o formă de invidiat, deși viața de artistă a determinat-o de-a lungul timpului să facă multe sacrificii… Și nu este vorba doar de cele legate de persoanele dragi, alături de care și-ar fi dorit să stea mai mult, ci și de orele de somn pe noapte puține, un stil de viață agitat și cu mese haotice.

Provocată, talentata cântăreață a vorbit cu sinceritate despre operațiile estetice – intervenții preferate de multe dintre vedetele de la noi, printre care se numără Gina Pistol, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu.

Andra, primele declarații sincere despre operațiile estetice

Au trecut 18 ani de când Andra s-a lansat pe scena muzicii românești, iar pe atunci ea avea părul foarte lung, roșcat și purta o cărare pe mijloc. În primul său videoclip pentru piesa “În noapte mă trezesc”, artista avea un machiaj simplu și, deși părea mai matură, nimeni nu se gândea că avea doar 14 ani.

“Nu-mi vine să cred cât timp a trecut. Îmi aduc aminte ce mult îmi doream să iasă bine, să placă oamenilor. Și eram nesigură, adică știam să cânt, dar nu înțelegeam prea bine cum ar trebui să arate un videoclip. Am făcut ce mi-a zis regizorul și când am văzut rezultatul mi-a plăcut. Pentru acea perioadă, mi s-a părut un clip reușit și am ținut pumnii strânși să prindă piesa și clipul”, a declarat cântăreața.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.