Andreea Bălan a anulat luna de miere! Care este motivul

0

Andreea Bălan și George Burcea nu vor pleca în luna de miere, după ce s-au căsătorit recent.

“Nu există lună de miere când ai doi copii acasă, va fi mai târziu. În ianuarie plecăm în luna de miere și urmează să ne alegem destinația”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan.

Andreea Bălan, fotografii emoționante cu bunica ei prezentă la nuntă: “Mamaia mea iubită, puternică și minunată”

Artista a scris un mesaj emoționant despre bunica ei, în care și-a exprimat dragostea și admirația față de ea. Andreea Bălan a apreciat prezența bunicii ei care a stat lângă ea la orice pas și a plâns când a văzut-o pe Andreea îmbrăcată în rochie de mireasă.

“Mamaia mea iubită , puternică și minunată, cea care m-a crescut, a fost alături de mine în ziua cea mare ! La 84 de ani, a fost de neclintit în primul rând și a lăcrimat când m-a văzut mireasă și când Clarita a fost botezată. Sunt foarte fericită că e sănătoasă și că și-a cunoscut ambele strănepoate! Sper să trăiască până la 100 de ani și să ne bucure așa cum a făcut-o până acum cu iubirea și sfaturile ei!”, a scris Andreea Bălan.

Șirul de comentarii pozitive au apărut imediat, unul dintre internauți spunând că bunica Andreei Bălan are o față de înger.

“Mamaia ta are față de înger! Mi-e dor și mie de a mea, dar știu, că de acolo mă veghează pe mine și gemenii mei!”, a fost detaliul observat de un fan al Andreei Bălan.

Share.

Comments are closed.