Astazi, o zodie da lovitura si castiga parale! Vibraţia zilei este 22, număr maestru! Horoscop Neti Sandu, 22 august 2019

0

Afla de la Neti Sandu cum iti merge astazi.

Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o s-avem fler în afaceri.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 BERBEC

O să luaţi de undeva nişte bani şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu care o să aprecieze gestul, c-avea nevoie de dovezi, manifestări de atenţie.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 TAUR

Poate-o să puneţi în practică o idee, o să daţi frâu liber imaginaţiei şi o să realizaţi nişte lucruri peste aşteptări – e momentul vostru de glorie.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 GEMENI

Se pare c-aţi pus deoparte nişte bani pentru modificările din locuinţa şi o să vă ocupaţi chiar voi, iar dac-aveti alte treburi o să angajaţi o firmă.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 RAC

O să reactualizaţi nişte acte, să vă puteți deplasa, poate vă-nscrieți la o şcoală, daţi concurs, ori poate plecaţi din ţară şi-aveţi nevoie de paşaport, viză.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 LEU

O să vă treziţi cu o ofertă de afaceri şi vor ateriza şi banii în cont, va fi şi o şansă de promovare la o adică, poate vine de la sine, nu trebuie concurs.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 FECIOARĂ

Vă pregătiţi de o relansare, poate-ncepeti ceva nou şi o să vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni care vă apreciază toată gama calităţilor.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 BALANŢA

Se poate să se fi adunat nişte restanțe de care-ar fi bine să vă achitaţi urgent şi să-ncepeti nişte activităţi care să v-aducă vizibilitate.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 SCORPION

Întrevedere cu cineva care vă vinde un pont de afaceri şi poate chiar vă nimereşte c-aveţi nevoie de bani şi o schimbare de direcţie – profesională.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Se poate să luaţi mai mulţi bani de la serviciu, ori poate colaborările din particular să vă suplimenteze veniturile şi să duceţi un trai mai bun.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 CAPRICORN

O să-ntâlniţi pe cineva care o să ţină pasul cu voi, ca să faceţi echipa, să trăiţi după regulile care să vi se potriveasca amândurora, să fiţi la unison.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

Poate va străfulgeră un gând cu mutatul în altă casă, poate vi se iveşte ocazia să cumpăraţi o casă sub preţul pieţei şi faceţi repede un împrumut la bancă.

HOROSCOP 22 AUGUST 2019 PEŞTI

O să interacționați cu nişte oameni care vor să lucraţi împreună la ceva care să v-aducă bani – în particular poate, şi să fie şi o reuşită în carieră.

Share.

Comments are closed.