Astrologul Mariana Cojocaru iti spune ce difera intre cei nascuti in aceeasi zodie, in functie de ziua de nastere

0

Invitata la emisiunea “Draga mea prietena”, astrologul Mariana Cojocaru a explicat ca fiecare individ are o ecuatia proprie de destin. Iata ce spun zodiile despre tine in functie de decanul in care te-ai nascut.

Berbec

Primul decan da berbeci tintiti pe lupta, competitivi, sportivi. Al doilea decan le da berbecilor inteligenta, creativitate. Berbecii din al treilea decan trebuie sa puna pret pe valori reale cum ar fi familia si dreptatea.

Taur

Taurii din primul decan sunt comercianti si incapatanati, cei din al doilea decan sunt romantici, sensibili si afectuosi air cei din al treilea sunt reci si seriosi.

Gemeni

Gemenii din primul decan au noroc, sunt aventurieri neanfricati, cei din al doilea sunt mult mai dinamici dar si mai critici, iar cei din al treilea sunt demni, orgoliosi si tin la pozitia sociala.

Rac

Primul decan le da racilor emotivitate, al doilea empatie iar al treilea sensibilitate si timiditate.

Leu

Leii din primul decan sunt seriosi, perseverenti, cei din al doilea sunt justitiari inraiti care nu suporta compromisul iar leii dina l treilea decan sunt lideri si justitiari.

Fecioara

Primul decan le adduce fecioarelor o buna organizare, al doilea spiritualitate iar al treilea exigenta.

Balanta

Balantele din primul decan sunt visatoare si au harul vindecarii, cele din al doilea decan sunt organizate, temerare si muncitoare iar cele din al treilea decan sunt neinfricate.

Scorpion

Primul decan le ofera scorpionilor ambitie, al doilea perseverenta si perfectionism iar al treilea pasiune.

Sagetator

Sagetatorii din primul decan pun pret pe interes si vorbesc foarte mult, cei din al doilea decan au darul premonitiei iar cei din al treilea decan sunt reci si manipulatori.

Capricorn

Primul  decan ii inzestreaza cu rabdare, al doilea cu tenacitate iar al treilea ii face retrasi si taciturni.

Varsator

Varsatorii din primul decan sunt altruisti, cei din al doilea sunt comunicativi si sociabili iar cei din al treilea sunt inventive si persuasivi.

Pesti

Primul decan ii face supusi si cumpatati, al doilea ii face deshisi si sinceri iar al treilea tenace si incisivi.

SURSA

 

Share.

Comments are closed.