Au gasit acest caine la marginea drumului, cand era pe moarte. Transformarea de dupa doua luni, este WOW! (VIDEO)

0

Aceasta imagine nu seamana deloc cu cea a unui caine. Este o imagine dureroasa, astfel incat nu poti decat sa iti imaginezi prin ce a trecut acest caine foarte infometat, in momentul in care a fost gasit la marginea drumului in Udaipur, India. Salvatorul este de la Animal Aid Unlimited. Ei fac un lucru cu adevarat remarcabil in furnizarea ajutorului pentru animalele maltratate si ranite din aceasta regiune. Ei nu doar le salveaza de la moarte, mai degraba sunt precum un sanctuar pentru acestea.

Jim si Erika Abrams, impreuna cu fiica lor, Claire, au intiat aceasta operatine si au salvat deja peste 40.000 de animale. In functie de starea lor, unele sunt tratate si eliberate iar altele sunt pastrate pentru tot restul vietii.

Munca incredibila pe care o depun este exemplificata prin salvarea cainelui din videoclip. De asemenea, el suferea de raie, o boala de piele, din cauza careia si-a pierdut blana si pielea lui a fost efectiv mancata.

Pe masura ce urmariti ingrijirea blanda a acestora pentru animale, o sa puteti sa observati cum intr-o peroada relativ scurta de timp, acest caine a inceput sa prinda increde, sa se vindece si sa revina la viata. Dupa doua luni de ingrijire si iubire, acest caine dulce a avut parte de o recuperare completa. Transformarea lui este de nerecunoscut, spiritul lui fiind restaurat. Aceasta este una dintre cele mai emotionante povesti de salvare al vreunui animal.

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Share.

Comments are closed.