Azi noapte s-au limpezit apele si s-au schimbat destinele. Incepe o noua etapa in viata nativilor. Pentru 3 zodii se deschid portile Norocului. Afla ce te asteapta de acum in colo.

0

Intrarea Soarelui în zodia Fecioarei, va avea un impact puternic asupra tuturor zodiilor, timp de o lună. Astfel, până pe 23 septembrie, toate zodiile vor observa schimbări importante.

Iată ce se intampla cu fiecare zodie:

Berbec

Pentru zodia berbec, aduce o energie puternică și binefăcătoare pentru nativii Berbeci. În urmatoarea perioadă se pot ivi oportunităţi financiare.

Sfatul astrologului: Uită de grijile vieții profesională și îndreaptă-ți atenția spre familia pe care ai neglijat-o în ulitma vreme. Ai o mare oportunitate să te apropii din nou de cei dragi și să petreci o toamna minunată alături de ei.

Taur

Urmează o scurtă perioadă confuză pentru Tauri și situații care le-ar putea răsturna valorile după care s-au ghidat până acum. Ei trebuie să fie foarte atenți cum comunică cu ceilalți. Aceşti nativi vor avea tendinţa să devină secretoşi, discreţi, tăcuţi şi chiar suspicioşi cu privire la orice provocare verbală.

Sfatul astrologului: Nu grăbi lucrurile! Fii atent la nevoile tale, dar nu le neglija nici pe ale celor din jurul tău!

Gemeni

Gemenii au nevoie de un moment de reflecție în aceste zile . Poate că au avut o perioadă mai agitată până acum și au nevoie de câteva momente de liniște doar pentru ei. Cei născuţi în Gemeni vor evalua atent, lucid şi echilibrat ipostazele de viaţă care i-au derutat în ultima vreme şi le vor evalua cu obiectivitate şi pragamtism.

Sfatul astrologului: Fă-ți o lista de priorități în viață și evită să te lași purtat de impulsuri. Ai șanse astfel să “bifezi” cât mai multe din listă.

Rac

Racii trebuie să se gândească la imaginea lor și să scape de tot ceea ce este artificial în viața lor.

Sfatul astrologului: Clarifică-ți situația: fie că este vorba de planuri de viitor, fie că este vorba de o relație. Urmărește-ți interesele!

Leu

Leii au nevoie în aceste zile, să descopere laturile mai puțin explorate ale ego-ului lor. Ei au nevoie să realizeze ceva pentru suflet, și nu pentru imagine.

Sfatul astrologului: Nu îți pierde simțul realitatatii și încrederea de sine. Indiferent de provocările care apar, nu te lăsa doborât! Dacă le gestionezi cum trebuie, unele s-ar putea transforma în adevărate oportunități!

Fecioară

Fecioarele au tendința să își asume prea multe responsabilități și proiecte, de aceea perioada aceasta ar putea fi aglomerată și stresantă. Dar astrele îndeamnă la liniște și la calm

Sfatul astrologului: Nu va fi ușor să te împarți între setea de iubire și nevoia de a performa profesional. Dar odihna este punctul cheie care te va ajută să te mobilizezi și să reușești!

Balanță

Conjunctura astrală este favorabilă pentru Balanțe din punct de vedere al carierei. Trebuie să se gândească ce vor pe viitor și, dacă primesc o provocare sau o ofertă, să nu refuze de teama unui eșec.

Sfatul astrologului: Eliberează-te de trecut, pune-ți ordine în sentimente. Fă un pas în spate și analizează. Ce trebuie să păstrezi în viața ta, ce trebuie să elimini!

Scorpion

Se deschid noi posibilități în fața Scorpionilor, dar și ei trebuie să deschidă ochii larg. Poate că nu vor primi ajutor și susținere de unde se așteaptă, ci de la alte persoane care îi admiră în secret

Sfatul astrologului: Fii politicos pentru a nu tensiona relația de cuplu sau relația cu prietenii.

Săgetător

Săgetătorilor le place să se distreze, dar nu trebuie să uite că distracțiile vin întotdeauna cu un preț, pe care uneori nu ești pregătit să îl plătești. Este indicată puțin mai multă prudență.

Sfatul astrologului: Treci peste limitările trecutului. Petrece mai mult timp analizând ce este mai potrivit pentru ține, ce îți aduce fericirea. Ai timp să le faci pe toate.

Capricorn

Este momentul cel mai bun pentru Capricorni să refacă legăturile de dragoste, dacă au pierdut aceea unitate și comuniune cu partenerul lor. Iubirea nu va aștepta prea mult!

Sfatul astrologului: Ești o fire tradiționalistă căreia nu-i plac schimbările. Dar, uneori, schimbarea este esența succesului în orice domeniu. Dă voie noului să intre în viața ta!

Vărsător

Chiar dacă vara nu s-a terminat, Vărsătorii au nevoie de puțin mai multă rigurozitate și planificare, să nu piardă nimic de preț din ceea ce au.

Sfatul astrologului: Lărgește-ți orizonturile, eliberează-te de durerea trecutului! Este timpul să lași totul în urmă și să începi ceva nou!

Pești

Lumina soarelui îi poate ajuta pe nativii Pești să regăsească energia binefăcătoare de care aveau nevoie. Este un moment prielnic să își vindece rănile vechi și să se deschidă către viitor.

Sfatul astrologului: Nu încerca să-i forțezi pe ceilalți să-ți urmeze planurile fără să ai o discuție serioasă cu persoanele pe care le iubești. Concentrează-t mereu pe ceea ce simți!

Share.

Comments are closed.