Barbatul si-a certat cainele vinovat, insa nu se astepta la adorabilul ‹‹te rog sa ma ierti›› de la final

0

Ettore este un Labrador tare simpatic care vrea sa castige bunavointa stapanului sau dupa ce facuse o nazdravanie.

Vinovat fiind, patrupedul pozeaza in victima si incearca din rasputeri sa nu intalneasca privirea stapanului sau. Anthony Federica Granai, proprietarul cainelui, isi priveste patrupedul drept in ochi si il intreaba:

„Ma rogi sa te iert?” Ettore nu rezista insistentelor stapanului sau si dintr-o data se urca in bratele lui punandu-si capul pe pieptul acestuia.

Cainele stie ca este vinovat si vrea in acest fel sa isi ceara iertare.

Chiar si atunci cand barbatul repeta „Nu, nu merge asa. Ettore, Ettore, te inseli, nu intelegi ca ai facut o greseala? Nu, nu va merge asa” – cainele insista prin comportamentul sau sa i se accepte scuzele.

Ofensiva plina de farmec a patrupedului ii topeste inima stapanului, care dupa aceasta dovada incontestabila de dragoste si afectiune isi imbratiseaza cainele spunandu-i:

„Bine, facem pace!” Imaginile filmate ne dovedesc faptul ca patrupezii sunt extrem de inteligenti si au o legatura cu totul speciala cu stapanii lor.

Se spune des: cainele este cel mai bun prieten al omului, iar aceasta formula este cunoscuta din cele mai vechi vremuri. In timp, aceasta prietenie a evoluat foarte mult, si cainele este probabil cel maiu iubit animal de companie din lume.

Sa vedem totusi cum a pornit aceasta prietenie dintre om si caine. Cainele a evoluat din lupii salbatici, care in urma cu multe sute de ani, in cautarea hranei au inceput sa-i urmareasca pe vanatori pentru a se hrani cu ramasitele animalelor vanate.

Oamenii au preferat sa-i hraneasca si sa-i tina pe langa sate, decat sa-i alunge, si astfel cainii s-au transformat in paznici, in gardieni ai comunitatilor umane.

Share.

Comments are closed.