Bătrână de 72 de ani răpită, sechestrată şi batjocorită 2 zile la rând de un vecin, la Botoşani

0

O femeie de 72 de ani trăieşte drama vieţii la bătrâneţe, după ce a fost răpită de un vecin, care a închis-o în casa lui şi a batjocorit-o două zile.

Norocul femeii a fost că poliţiştii au observat-o printr-un geam al locuinţei, venind să-l întrebe pe vecin dacă ştie ceva despre dispariţia femeii.

Bătrână de 72 de ani răpită, sechestrată şi batjocorită 2 zile la rând de un vecin, la Botoşani
Un bărbat în vârstă de 43, din comuna Havârna, a răpit o femeie, a sechestrat-o și a violat-o timp de două zile, informează monitorulbt.ro.

Fiul bătrânei a sunat la Poliţie, ca să spună că mama sa, în vârstă de 72 de ani, a dispărut fără urmă de acasă şi nu a mai revenit. Poliţiştii au demarat investigaţiile şi a fost găsită într-un final, într-o locuinţă de pe raza localităţii.

Iniţial, monstrul cu chip de om a negat că ştie ceva despre dispariţia femeii, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al casei, moment în care au intervenit în forţă.

“Iniţial, bărbatul a negat că aceasta s-ar afla în locuinţa sa, însă poliţiştii au observat-o pe femeie printr-un geam al locuinţei, moment în care l-au imobilizat pe bărbat şi au pătruns în interiorul imobilului. Femeia de 72 de ani prezenta urme de violenţă pe trup şi a declarat faptul că în perioada 25-27 august a fost sechestrată, violată şi agresată fizic de către bărbatul de 47 de ani, în locuinţa acestuia”, precizează IPJ Botoşani.

Bărbatul se află în arestul politiei.

Share.

Comments are closed.