Bautura care te ajuta sa scapi de durerile de spate, picioare si articulatii

0

Durerile de spate, picioare, articulatii si gat pot fi intr-adevar de nesuportat si foarte enervante. De obicei se intampla datorita nivelului ridicat de stres, postura proasta si dieta nesanatoasa. Cu toate acestea, avem tot mai putin timp in ziua de azi si neglijam, de obicei, durerea, mai ales daca este una minora, pana cand aceasta devine o problema.

Daca sunteti unu dintre acele persoane care sunteti mereu pe fuga, iata solutia. Aceasta reteta va va ajuta cu siguranta.

Ingrediente:

Apa rece

Gelatina comestibila ( suficienta pentru 30 de zile)

Instructiuni:

Punei 5gr de gelatina comestibila in apa rece si amestecati bine. Lasati amestecul pana in dimineata urmatoare. Daca ati pus-o in frigider se poate transforma in jeleu, dar se poate consuma si asa. Luati acest amestec pe stomacul gol in fiecare dimineata timp de 30 de zile. Veti vedea ca rezultatele apar dupa prima saptamana. Dupa o luna opriti tratamentul pentru cel putin 6 luni inainte de a-l repeta. Puteti de asemenea sa adaugati iaurt, suc sau miere in amestec pentru a-l indulci si a-l face mai gustos.

Acest lucru este atat de eficient deoarece oasele, colagenul, cartilajele si tendoanele sunt compuse din amino acizi care ajuta la recuperarea tesutului. Este foarte bun pentru sistemul imunitar si, de asemenea intareste ligamentele. Gelatina mai ajuta si la prevenirea osteoporozei si osteoartritei in cazul in care este consumata corect (consum regulat timp de 30 de zile cu o pauza de 6 luni).

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifeidea.com

Share.

Comments are closed.