Bicarbonatul de sodiu – bun la toate!

0

Cancerul favorizeaza mediu acid, in special acidul lactic, care este un produs rezidual de mucegai, iar mucegaiul traieste intr-un mediu cu foarte putin oxigen. In cazul in care o multime de molecule de oxigen sunt aduse la celulele canceroase, acestea vor muri.

Bicarbonatul de sodiu este cel mai mare inamic din industria farmaceutica. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste industrii vor rezista cu tarie ideii ca ceva atat de ieftin, cum e bicarbonatul de sodiu poate fi superior produselor farmaceutice.

Bicarbonatul de sodiu este o substanta bine studiata si inteleasa. Aceasta a fost utilizata pe scara larga de zeci de ani, chiar si de medici oncologi care nu doresc ca pacientii lor sa moara din cauza toxicitatii excesive a tratamentelor conventionale. Acesta se aplica in mod obisnuit, pentru a preveni toxicitatea agentilor chimioterapeutici si a radiatiei si pentru a preveni distrugerea rinichilor. Bicarbonatul de sodiu salbeaza nenumarate vieti zilnic.

Cand acesta este combinat cu alte substante naturale fundamentale si puternice, cum ar fi clorura de magneziu si iodul, toata lumea e gata sa realizeze brusc miracolele medicale si stiintifice ale acestora. Bicarbonatul de sodiu este si de asemenea, un medicament miraculos si un prieten, este o substanta care ai vrea sa o ai tot timpul la indemana, in special in situatiile de urgenta intalnite in ziua de azi.

Acest material poate fi clasificat ca un medicament de supravietuire, in caz de razboi nuclear pe care vei dori sa il ai in stoc pentru protejarea rinichilor si a altor organe sensibile. Vei dori sa il ai la indemana pentru mai multe motive decat ai putea sa iti imaginezi. Asa ca mergi la magazin si cumpara-ti un pachet de 5-10 kilograme. Stiai ca poti cumpara 15 kilograme de bicarbonat pentru mai putin de 50$?

Lipsa bicarbonatului de sodiu in lume este cea mai nerecunoscuta problema in lume, in ciuda faptului ca este extrem de comuna.

Un pH prea acid duce la deteriorarea celulelor, ceea ce poate duce la probleme de sanatate serioase cum ar fi cancerul, boli cardiovasculare, diabet, osteoartrita si arsuri la stomac. Faptul ca organismul nostru lucreaza cel mai bine intr-un mediu non-acid(alcalin) demonstreaza utilitatea bicarbonatului de sodiu.

Cum sa utilizati bicarbonatul de sodiu!

Puteti sa-l utilizati pentru tratamente orale, bai, tratarea clismei si pentru uz casnic. Utilizati sifon farmaceutic daca doriti sa tratati anumite boli sau pentru uz casnic puteti folos bicarbonat cumparat de la magazin. Beti bicarbonat amestecat cu apa zilnic. Beti o data dimineata pe stomacul gol si un alt pahar seara, inainte de a merge la culcare. Se recomanda folosirea apei distilate, atunci cand se pregateste acest amestec. Daca doriti sa aveti mai multe beneficii, beti bicarbonat de sodiu cu otet de mere sau suc de lamaie proaspat stors.

Pregatiti-l in felul urmator: Amestecati doua linguri de otet de mere, doua linguri de suc de lamaie proaspat stors si o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu. Asteptati pana cand spuma a scazut apoi turnati apa si beti amestecul.

In cazul in care lamaia este pulverizata cu pesticide, inmuiati-o intr-un amestec de bicarbonat de sodiu si apa clocotitia, putina sare si 5-6 lingurite de otet. Canda apa este rece, puneti lamaia si lasati-o timp de 24 de ore. Clatiti bine dupa aceea. In cazul bolilor grave, sau chiar si cancer, amestecati bicarbonat de sodiu cu melasa neagra, sirop de artar sau miere. Acest tratament dureaza 7-14 zile.

Melasa neagra – se amesteca o lingurita de melasa si bicarbonat intr-un pahar cu apa. Beti acest amestec o data pe zi.

Sirop de artar – amestecati sirop de artar si bicarbonat de sodiu la un raport de 3:1. Incalziti amestecul la foc mic si amestecati. In cazul in care spuma se aseaza, turnati amestecul intr-un recipient de sticla si puneti-l in frigider. Ar trebui sa consumati o lingurita pe zi.

Miere – la fel ca si siropul de artar

Baie – iradiere, chimioterapie – puneti 2,5 kg de bicarbonat de sodiu si 1,5kg de sare intr-o baie calda. Aceasta baie va extrage uraniul si alte metale grele din corp.

Obosesala, tensiunea musculara, eliminarea celulelor moarte ale pielii – Puneti o cana de bicarbonat de sodiu intr-o cada fierbinte pentru a elimina celulele moarte ale pielii. Dupa aceasta baie pielea va deveni luminoasa si tanara.

Negi – freaca usor bicarbonat de sodiu pe un neg umezit de care vrei sa scapi. Repeta procedura pana cand reusesti sa scapi de neg.

Gripa – Dozapentru prima zi este o jumatate de lingura de bicarbonat amestecat intr-un pahar de apa. Bea acest amestec de 6 ori pe zi la un interval de 2 ore. A doua zi bea 4 doze la un interval de 2 ore iar a 3-a zi doar 2 doze. Una dimineata pe stomacul gol si una inainte de culcare. In a patra zi continua cu doua doze.

Cancer de prostata si de oase – amesteca o lingurita de bicarbonat de sodiu cu o lingura de melasa si un pahar de apa. Bea acest amestec 4 zile la rand. Nu uita sa bei cate un pahar in fiecare zi. A 5-a zi bea amestecul de doua ori pe zi. De la a6-a si pana la a 11-a zi, amesteca doua linguri de melasa si doua linguri de bicarbonat in paharul de apa. Consuma amestecul de 2 ori pe zi.

Bicarbonatul pentru uz casnic

Muscaturi de insecte sau arsuri – faceti o pasta groasa de bicarbonat cu apa si acoperiti zona afectata. Apoi spalati-o cand este uscata.

Fructe si legume – spalati fructele si legumele intr-un bol cu 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu sau inmuiati buretele in amestec de bicarbonat apoi frecati fructele. Nu uitati sa le mai spalati o data dupa.

Miros neplacut in frigider – Pune o jumatate de cana de bicarbonat de sodiu si vei scapa de miros

Puncte maro pe cesti sau ceainic – Fa un amestec de bicarbonat cu apa si freaca cestile sau ceainicul. Utilizeaza o perie de plastic pentru rezultate mai bune.

Miros neplacut de gunoi – presara putin bicarbonat de sodiu in partea de jos a cosului de gunoi.

Spalarea vaselor – tot ce trebuie a faceti este sa adaugati 3 lingurite de bicarbonat de sodiu in apa care urmeaza sa o utilizati. Aceasta apa va va face mainile moi si hidratate.

Mirosul de usturoi de pe maini – freaca-ti mainile cu un amestec de bicarbonat de sodiu si apa.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016
Sursa: healthylifeidea.com

Share.

Comments are closed.