Binecunoscuta cantareata Sinead O’Connor şi-a schimbat numele şi a devenit musulmanca

0

După ce şi-a schimbat numele în Magda Davitt anul trecut, Sinead O’Connor s-a convertit la islam, alegând în acelaşi timp şi un nume arăbesc.

Toată lumea s-a îngrijorat când a văzut-o pe Sinead O’Connor, cântăreaţa irlandeză care făcea furori în anii 90 cu melodia Nothing compares to you, cu capul acoperit si parca si putin schimbată fizic. Fanii pot sta însă liniştiţi, întrucât artista nu suferă de nicio boală incurabilă, ea s-a convertit doar la islam si atata tot

“Vă anunţ cu mândrie că am devenit musulmancă”, a declarat artista pe twitter. “Este concluzia firească la care poate ajunge orice teolog inteligent. Toate scripturile duc către Islam! Voi primi un nou nume. Mă voi numi Shuhada”, a mai spus Sinead O’Connor.

Cântăreaţa de origine irlandeză a fost în mijlocul mai multor scandaluri de-a lungul anilor, fiind în centrul atenţiei după ce a rupt pe scenă o poză cu Papa. Înainte de asta, la sfârşitul anilor 90, Sinead a fost hirotonisită drept preot de către un episcop ortodox irlandez.

De-a lungul anilor, artista s-a luptat cu depresia, fiind de multe ori în pragul suidicului.

Share.

Comments are closed.