O romanca s-a casatorit cu milionarul care administreaza Statuia Libertatii! Iata cum a fost nunta lor! Iasmina: ‘Parintilor le-a fost mai greu sa accepte’

0

Milionarul americand Bradford Aaron Hill si-a gasit fericirea in bratele romancei Iasmina Milutinovici. Originara din Timisoara, frumoasa romanaca este in varsta de 27 de ani si a declarat ca diferenta de 34 de ani dintre ei nu este nicio problema, ba chiar sunt foarte fericiti.

Romana este absolventa Universitatii de Vest din Timisoara, iar masterul ei este in comunicare si relatii publice din cadrul Universitatii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. Povestea lor de dragoste a inceput cand Iasmina a efectuat un stagiu de practica la compania patronata de Bradford Aaron Hill. In prezent, aceasta este directoarea departamentului de comunicare la firma sotului sau. Aceeasi companie administreaza si Statuia Libertatii, iar Bradford Aaron Hill face parte din cea de-a treia generatie a familiei care a obtinut drept de cesiune asupra statuii, asta insemnand administrarea activitatii din jurul celebrului obiectiv turistic.

Iasmina povesteste ca cei doi isi zambeau timid cand se intalneau pe holurile firmei, ulterioractualui ei sot si-a facut curaj sa o invite la un concert. Abia acela a fost momentul cand si-a dat seama ca se simte extraordinar alaturi de un barbat mai in varsta decat ea si a dat sanse relatiei. Marturiseste ca l-a cunoscut mai bine si abia atunci a inceput sa se indragosteasca de el si sa descopere ca este un om minunat. Cei care au avut ceva impotriva acestei relatii au fost parintii ei, care au acceptat foarte greu aceasta relatie, dar acum cand l-au cunoscut cu adevarat, nu mai au nimic de zis: “Parintilor mei le-a fost greu sa-l accepte pe Brad si initial au sperat ca este vorba de o faza si nu e nimic serios. Dar dupa ce au trecut cativa ani si au ajuns sa-l cunosca si sa-si dea seama ce fiinta uimitoare e, au inteles de ce m-am indragostit de acest om.”

Iasmina impreuna cu parintii sai

Iasmina a avut doua rochii de mireasa

Share.

Comments are closed.