Cainele o ajuta pe mamica sa schimbe scutecele bebelusului

0

Dumnezeu lucrează în moduri misterioase. Acest lucru este deja stabilit. Deși nu ii putem vedea lucrarea cu ochii noștri, dacă nu o căutăm, o vom vedea. Multe mame și tați sunt foarte stresați în timp ce se uită după un copil și ar dori o mână de ajutor. Domnul ascultă pe cei care ii solicită ajutorul. Aceasta mama are un prieten special care o ajuta sa schimbe scutecele copilului ei.

Ai schimbat vreodată scutecul unui bebeluș? Nu pare prea dificil, nu-i așa? Acum, imagineaza-ti să o faci 24 de ore pe zi, timp de 7 zile, timp de mai multe luni după nașterea copilului. Zi și noapte în ore neregulate. Acum vezi pontul? Mulți părinți si-ar dori să isi angajeze o dădacă să aibă grijă de bebelus, dar rareori este posibil să-si permită un astfel de lux.

O mamă și-a dresat catelul, Charlie, pentru a ajuta la schimbarea scutecelor bebelușului. Nu numai că ajută la schimbarea scutecelor, dar stie sa dea si five 🙂

Sarcinile lui Charlie includ aducerea sacului cu scutece când este necesar, aducerea prosopului, precum și alegerea pudrei pentru copii. Când scutecul a fost schimbat, Charlie separa murdăria și o pune în coș. Își sfârșește serviciul cu un sărut rapid pe obraz. Încearcă si tu să-ți antrenezi prietenul blând. Cine știe? Ajutorul poate veni din locuri neașteptate.

Share.

Comments are closed.