Când lui Simon ii canta un clovn de peste 2 metri, nu-i mai pasa de nimeni si de nimic

0

Unul dintre lucrurile cele mai bune de învățat este să nu judeci o carte prin coperta ei. Dumnezeu îi iubește atât pe cei slabi, cât și pe cei puternici, tineri și bătrâni, bogați și săraci, înțelepți și nebuni. Noi toți suntem copii ai Domnului. Dacă alegem să-l acceptăm sau nu, depinde în întregime de noi.

Privind la Puddles Pity Party, ar fi corect să presupunem că a fost un fel de mima, dar nimic nu  ar putea fi mai greșit, deoarece Partidul Puddles Pity este unul dintre cele mai originale acte vazute pe scena America Got Talent.

Atitudinea lui Puddles este cea a unei persoane triste, a unei persoane cu inima frântă. Totul ce se schimbă atunci când este intrerupt  în timp ce canta de o frumoasă interpretare a chandelierului scrisă de Sia. Expresiile sale, limbajul corpului și prezența scenică sunt toate trăsăturile unui interpret de top.

Simon Cowell a spus că nu a vrut niciodată să știe cine este Puddles Pity Party și mulți sunt de acord cu el. Ar ruina actul pentru a ști cine este omul din spatele feței machiate.

Puddles Pity Party a primit patru Da de la judecătorii încântați care ar fi vrut sa ofere mai mult daca ar fi putut.

În cele din urmă, Puddles a plecat asa cum a venit, cu aspectul lui trist și rupt de durere. El este un exemplu perfect de ce nu trebuie să judecata niciodată o carte dupa coperta ei.

Share.

Comments are closed.