Candida: cum apare si cum putem scapa de ea in mod natural

0

Candida este o ciuperca care e prezenta in mod normal in corpul uman, dar in cazuri de crestere excesiva poate duce la oboseala, obezitate, dureri articulare si simptome similare cu sindromul intestinului iritabil. De fapt, Candida este una dintre cele mai frecvente infectii fungice. Aceasta traieste in sistemul digestiv, dar poate patrunde in sange si se poate raspandi in intreg corpul. Mai mult de atat, produce acetaldehida care duce la daune cauzate de radicalii liberi. Motivele din spatele aparitiei Candidei sunt numeroase, acestea fiind in special utilizarea excesiva a antibioticelor, contraceptivelor, a alcoolului, a altor medicamente, stresului ridicat sau consum prea mare de zahar.

Evitati zaharul

Acest lucru include, de asemenea zaharul natural gasit in produsele lactate si fructe (exceptie face sucul de lamaie), miere si alte siropuri. Ciuperca se hraneste cu zahar, iar obiectivul tau trebuie sa fie sa elimini Candida. Pe masura ce aceasta dispare incet, puteti observa reactii negative cauzate de produse secundare metabolice, cum ar fi febra, glande umflate si acnee.

Crescute organic

Consumati produse cultivate organic cu toxine mai putine si mai multi antioxidanti, vitamine si minerale. Cand corpul se recupereaza, este mai sensibil la pesticide si toxine din mediul inconjurator, asa ca aveti grija ce mancati.

Consumati produse care nu-i plac ciupercii

Uleiul de cocos, migdale, sucul de lamaie, usturoiul, ceapa, ghimbirul, semintele de dovleac, ardeiul iute, toate acestea impiedica cresterea Candidei. Toate contin ingrediente anti-fungice si antiparazitare care ajuta la producerea pH-ului necesar pentru ca sangele sa devina mai alcalin si aciditatea sa scada.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Share.

Comments are closed.