Care sunt cele 3 femei dintr-o bucata ale zodiacului! Ele nu se lasa dominate

0

Acestea sunt genul de femei care nu asteapta ca barbatul sa faca prima miscare. Au o personalitate independenta, care nu asteapta sa primeasca, ci din contra, ofera. Spun mereu ceea ce au de spus si nu permit nimanui sa tina controlul asupra lor.

Berbec: femeia nascuta sub acest semn zodiacal cauta in mod constant modalitati prin care sa dovedeasca cat de puternica este in aproape fiecare aspect al vietii sale. Ba mai mult, aceasta cauta sa isi asume rolul de conducere, evitand situatiile in care i se spune ce sa faca. Nici un barbat nu are sansa de a o domina vreodata. Ea este “cocosul” in orice relatie facand tot ceea ce ii sta in putere ca nimeni sa nu o submineze sau sa o controleze.

Sagetator: este genul de femeie care are planuri concrete, urmandu-le cu fidelitate pana cand le vede indeplinite. Daca planurile barbatului de langa ea nu corespund cu ale sale aceasta ii spune adio, fara vreo urma de regret. Ba mai mult, aceasta nu permite nimanui sa o tina pe loc, deoarece adora libertatea.

Gemeni: ai putea avea impresia ca ai controlul asupra acestei native, insa gresesti complet. Stie cum sa se joace cu cartile in mod corect si este intotdeauna cea care detine controlul, chiar si atunci cand nu iti lasa de inteles asta. Stie exact cand sa iti dea impresia ca tii situatia in fraie, doar pentru a te face fericit. Cand simte ca lucrurile nu evolueaza cum ar trebui, preia imediat conducerea.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Michael Heath Consulting

Share.

Comments are closed.