Carmen Harra a stiut timp de 27 de ani ca sotul ei o sa se stinga inainte sa implineasca 60 de ani

0

Carmen Harra a facut dezvaluiri cutremuratoare despre sotul ei, care a murit cu doi ani inainte sa implineasca 60 de ani, desi ea ii spusese de multa vreme ca are o problema.

In urma cu 8 ani, Carmen Harra si-a pierdut sotul, cel pe care l-a considerat sufletul ei pereche. A fost cea mai mare tragedie a vietii pentru prezicatoare, desi a stiut timp de 27 de ani ca sotul ei nu va ajunge la 60 de ani. Declaratia cutremuratoare a prezicatoarei este despre precizia cu care a stiut care e problema de sanatate a sotului ei si faptul ca nu a putut sa faca nimic pentru a il salva.

„Eu si sotul meu am fost impreuna 27 de ani. Ii simt lipsa extraordinar de mult. Raman conectata in trecut, dar nu e bine. Trebuie sa traiesti in prezent. (…) Pentru mine a fost sufletul meu pereche si este foarte greu sa ma rup. (…) Cand am calculat data de nastere a sotului meu, cand l-am cunoscut, in calculele mele era ca omul asta nu o sa ajunga la varsta de 60 de ani. Si a murit cu 2 ani inainte de a implini 60 de ani. In 2001, inainte de a murit, eu i-am spus, ‘Vezi ca pe plamanii tai este o problema’. (…) Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba,” a precizat Carmen Harra, la o emisiune TV.

Virgil, sotul lui Carmen Harra, a murit la varsta de 58 de ani, rapus de cancer. Cei doi s-au cunoscut in America si au avut impreuna trei fete.

SURSA

Foto: ZiuaNews.ro

Share.

Comments are closed.