Cascada din România care curge printr-o casă. Cea mai pura apa din Europa! E la doar 2 ore de Bucureşti, dar puţini ştiu de ea

0

Oricine își dorește să fugă de agitația din oraș, cascada celor 7 izvoare din Munţii Bucegi este locul ideal. Odată ajunşi aici veţi fi fermecaţi de suvoiale de apă care se prăvălesc din munţii stâncoşi.

Oamenii de stiinta au dovedit ca apa de la 7 Izvoare este cea mai pura din Europa, nivelul de bacterii fiind aproape de 0! Acest lucru este cunoscut inca din anii 1920!

Legenda spune că apa ar avea proprietăţi magice. Locul însă este greu accesibil din cauza drumului plin de gropi.

După două ore de mers cu maşina din Capitală, la 1300 de metri altitudine, din Munţii Bucegi izvoraşte cascada celor 7 Izvoare. După ce au parcurs traseul anevoios, turiştii ajunşi aici sunt fascinaţi de priveliştile găsite.

Cascada îi cucerește, în special, pe pasionații de fotografie.

Din cauza drumului greu însă, puţini turişti se încumeta să ajungă aici. Mulţi îşi lasa maşinile la depărtare şi parcurg traseul pe jos.

Dacă vreţi să rămâneţi peste noapte, trebuie să ştiţi că cele mai apropiate pensiuni sau hoteluri sunt la peste 20 de kilometri, în zona Padina sau în Sinaia.

Share.

Comments are closed.