Cat de mult conteaza zodia unui presedinte si cum il influenteaza aceasta

0

Nu ai fi crezut ca aceasta zodie este probabil una dintre cele mai putin frecvente in randul presedintilor. In toata istoria Americii, numai trei presedinti au fost sub acest semn zodiacal. Cine sunt acestia te va soca cu siguranta!

Despre Gemeni se spune ca sunt guvernati de Mercur, care reprezinta comunicarea. Gemenii tind sa aiba mintea deschisa si sa fie mai expresivi, ceea ce ii face sa aiba o natura mai artistica. Acestia prefera sa se afle in jurul persoanelor care se bucura de literatura, in timp ce acestora nu le place sa fie singuri si sa aiba o rutina repetitiva.

Probabil ca stiai deja o mare parte a informatiilor prezentate mai sus, dar stiai ca Statele Unite ale Americii au asteptat 180 de ani pana sa aiba primul presedinte din zodia Gemeni? Primul presedinte din aceasta zodie a fost John F. Kennedy, ales in 1960 si considerat a fi unul dintre cei mai populari presedinti. JFK a fost cel de-al 35-lea presedinte al Statelor Unite si a servit tara din 1961 pana la asasinarea sa in Noiembrie 1963. Teoriile conspirationiste privind asasinarea sa continua sa circule si astazi. Gemenii sunt una dintre cele mai putin reprezentative zodii printre presedinti, fiind numai trei in total in SUA, cel mai recent fiind presedintele actual Donald Trump.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Foto:

Share.

Comments are closed.