Cat de razbunatoare sunt zodiile de pamant – Capricornul, fecioara si taurul

0

CAPRICORNUL: Atunci cand un capricorn se decide sa se razbune, va planifica metodic si cu minim de implicare emotionala. Sentimentele vor inceta in momentul in care va decide sa se razbune si se va transforma intr-o forta bruta. Deciziile lui sunt intotdeauna clare si definitive. Capricornul este foarte capabil de iertare dar cand limitele lui sunt atinse, nu mai este cale de intoarcere si cu atat mai mult nu mai este cale de iertare. Chiar si dupa o razbunare fara mila, persoana care i-a gresit este definitiv scoasa din viata lui.

FECIOARA: Razbunarea unei fecioare nu este teribila. Reprezentantii acestei zodii este foarte putin probabil sa isi plateasca politele intr-o razbunare spectaculoasa. Cu toate acestea, manifestarile lor de razbunare sunt atat de persistente incat ai fi preferat mai bine sa se manifeste mai violent.

TAURUL: este prietenul pe care te poti baza oricand, insa daca te pui cu el, este o fire razbunatoare. El poate sa para putin deranjat sau chiar deloc, insa el retine totul, astfel ca se va revansa mai devreme sau mai tarziu. In plus, oamenii de ne-incredere sunt inscrisi pe lista permanenta a inamicilor.

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: Boldsky.com

Share.

Comments are closed.