Loialitatea in functie de zodie

0

Loialitatea este o calitate pe care nu oricine o are. Poti fi loial unei persoane, unui grup, tari sau unei cauze. Uneori suferim de loialitate deplasata, ca fiind un client fidel unui magazin cu preturi foarte ridicate.

De cate ori ai vazut un film in care tipul rau avea o sluga loiala? Iti doreai sa tipi la el “ De ce esti atat de loial tipului aluia? Nu sti ca vei muri daca ii vei ramane loial lui?”

Dar cand vine vorba de semnele noastre din zodiac, sunt oare unele zodii mai loiale decat altele? Nu este o idee buna sa iei decizii bazate pe prietenie in functie de ce iti spune zodiacul, dar sa devii constient de aceste trasaturi nu este o idee rea deloc!

Berbec (21 martie – 19 aprilie): din pacate, berbecii sunt cunoscuti drept cei putin loiali dintre toti. Berbecii sunt mereu in cautare de noi aventuri, necesitand ne multe ori si un nou partener. Sunt carismatici, inovatori, prietenosi dar si egoisti. Nevoile lor se afla mereu in prim plan!

Taur (20 aprilie – 20 mai): Toata lumea stie ca taurii sunt o fire incapatanata, dar acest lucru poate fi unul bun. Acestia nu vor renunta niciodata la o relatie, chiar daca prietenii sau familia sugereaza acest lucru.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Acestia sunt grozavi cand iau parte la o petrecere deoarece ei iubesc sa socializeze. Din pacate, chiar daca pot fi fermecatori, la fel de bine pot fi si necredinciosi iar relatia cu ei poate fi una trecatoare. Din moment ce au o dubla personalitate, pot fi complet loiali si de incredere intr-un moment, acest lucru schimbandu-se brusc.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Racul este alegerea excelenta daca va doriti un prieten loial care sa va fie alaturi. Sunt foarte intuitivi si introspectivi. Acestea cand se implica emotional o fac 100% din suflet. Este cu subanteles ca nu stiu ce este “tradarea” deci daca te implici in vreo relatie cu ei, incearca sa te ridici la nivelu lor de loialitate.

Leu (23 iunie – 22 august): Leii sunt foarte generosi, iubitori si creativi. Sunt loiali atunci cand situatia le permite, dar tinand cont ca sunt foarte egocentrici, nu ar putea urma calea nimanui, doar pe a lor. Acestia sunt nascuti pentru a fi lideri!

Fecioara (23 august – 22 septembrie): Fecioarele sunt genul de personalitate care iau totul in serios. Sunt cu picioarele pe pamant si sunt loiali, cu exceptia cazurilor in care nu simt reciprocitate de la partener. In cazul in care se intampla acest lucru, ei vor incepe cautarea unui nou partener in mod activ.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie):  In unele cazuri, balantele pot fi extrem de loiale, mai ales in privinta relatiilor de prietenie. Acestia isi vor sustine prietenii in mod clar. Daca ai un prieten balanta, il ai pe viata! Cu toate acestea, au probleme in controlarea impulsurilor si pot actiona in consecinta. Ei sunt cunoscuti pentru faptu ca urasc conflictele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Scorpionii se lasa condusi de pasiune. Ei pot fi loiali uneori, dar pot si sa te insele. Acest lucru depinde de felul in care simt la momentul respectiv.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie): Sagetatorii pot fi iremediabil indragostiti si pe deplin angajati in relatii intr-un minut dar la fel de usor isi pot pierde si interesul, concentrandu-se pe ceva nou. Ei merg de la o extrema la alta, motiv pentru care nu sunt considerati persoane loiale.

Capricorn (22 decembrie – 21 ianuarie): CEA MAI FIDELA ZODIE!

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie): Varsatorii sunt persoane umanitariste, ocupandu-se mereu de cate o cauza. Sunt o fire loiala, doar ca pot fi usor distrasi de catre ceva nou. Urasc persoanele mincinoase, trisorii, evitand sa faca lucruri lipsite de etica. Acestia se lasa condusi de momentul respectiv.

Pesti (19 februarie – 20 martie): Pestii sunt persoane emotionale, avand o imagine vie. Ei pot fi un iubit devotat, dar in acelasi timp pot avea o multitudine de persoane cu care impart patul. Acestia sunt loiali si credinciosi atata timp cat nu se lasa pierduti in propria lor creativitate.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa:  yahoo.com

Photo: The List

Share.

Comments are closed.