Cătălin Botezatu, mesaj pentru Alex Bodi: “Cred că te saturi de…

0

Ex-ul și actualul Biancăi Drăgușanu s-au văzut pentru prima dată.

Întâlnirea de gradul 0 s-a petrecut la unul dintre cele mai grandioase evenimente care a avut loc recent, în Capitală: Miss Fashiontv Europe 2019. După ce s-a aflat, în premieră, față în față cu Alex Bodi, celebrul designer Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri savuroase, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

“Cred că te saturi de atâta ciorbă… mai vrei și friptură”

La finalul show-ului de modă, Bote a vorbit despre musculosul Biancai Drăgușanu.

”Tare, n-am știut. E aici? N-am știut cum îl cheamă pe băiatul acesta. Ce să zic, au venit și ei să se uite la alte fete. S-or fi săturat și ei. (…) Pe Alex nu l-am văzut , dar mi se pare un băiat OK.

La 33 de fete venite din toată Europa, eu zic că e firesc să vii să te uiți la fete. Cred că te saturi de atâta ciorbă… mai vrei și friptură. E normal că vii la un concurs de Miss Europe și sunt prezentări de modă cu femei. În seara asta au fost vreo 100 de femei. E normal!”, a spus Cătălin Botezatu.

Mai mult decât atât, cel mai vestit designer din România a comentat, în stilul caracteristic, relația presărată cu momente tensionate dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

”Așa e Bianca. Dacă nu face asta, relația parcă nu are sens, devine monotonă. Ei nu-i place și nici mie nu-mi place monotonia în cuplu. Dacă nu îi pune puțină sare și puțin piper pe rana bărbatului de lângă ea, nu-i relație. Lasă! Și lui îi place”, ne-a mărturisit Cătălin Botezatu.

Sfaturi pentru Alex Bodi!

”Ce sfat să-i dau?! Să aibă răbdare, că în rest viața e frumoasă lângă ea. Are o piesă de valoare. Are o piesă pe care mulți și-o doresc. Bine cizelată, bine sculptată de un adevărat mentor și designer. Să aibă grijă de ea, că este o fată bună, o mamă extraordinară. Ea are multe calități. Unii poate o văd altfel, mai nebună, dar Bianca are multe calități. Merită să fie iubită și oferă iubire în felul ei”, i-a transmis Cătălin Botezatu lui Alex Bodi.

Share.

Comments are closed.