Cătălin Botezatu, prima apariţie în direct, la TV, după ce a fost operat: ”M-am săturat de bârfe!”. Ce a transmis designerul

0

Cătălin Botezatu a apărut pe micile ecrane, după operația suferită în Turcia. Alături de Raluca

Bădulescu, celebrul designer a transmis un mesaj către telespectatori, din moment ce a intrat în platoul Teo Show! Cu zâmbetul pe buze și fericit că a revenit alături de oamenii care îl iubesc, designerul Cătălin Botezatu a închis gurile tuturor persoanelor care au spus că s-ar lăsa de televiziune și de fashion!

”Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a spus Cătălin Botezatu la Teo Show.

Cei prezenți în platoul Teo Show au avut o surpriză incredibilă în direct: la rubrica pe care Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu o prezintă, îi ”criticau” ținuta Lidiei Buble, și-a făcut apariția în platou în acel moment artista!

Share.

Comments are closed.