Catalin Cazacu este noul prezentator Kanal D. Ce emisiune va prezenta ‘Faimosul’ de la Exatlon

0

Catalin Cazacu, Faimosul de la Exatlon, este noul prezentator Kanal D. Cazacu și-a dorit foarte mult sa continue sa lucreze in televiziune dupa terminarea show-ului Exatlon, iar Kanal D i-a oferit această oportunitate.

Astfelcă, acum va prezenta o emisiune interactiva in care va da bani oamenilor. S-a scris in presa depre motociclist ca ar avea inca o ocupatie, aceea de taximetrist, insa nimeni nu stia ce pregateste Catalin Cazacu in colaborare cu Kanal D: “Cand m-am intors de la Exatlon, m-am gandit sa fac ceva bun pentru oameni. Acest taxi are pornirea gratuita si 0 lei pe kilometru. Cei care se vor urca in ea vor primi bani. Este vorba de o noua emisiune, pe litoral, si se numeste”Cash taxi”.

Regulile sunt foarte simple pentru a obtine o cursa gratis, chiar sa primesti si banii pe ea: orice pasager are “trei vieti”. Te urci in masina, ii spui soferului destinatia, apoi trebuie sa raspunzi la trei intrebari. In cazul in care raspunsurile sunt corecte, atunci cursa este gratuita. Daca nu raspunzi corect si irosesti cele trei sanse pe care le ai, soferul este nevoit sa opreasca masina, iar pasagerul sa coboare exact in locul in care a dat ultimul raspuns gresit.

E vorba de un format internaţional care a avut succes uriaş în toate ţările în care a fost difuzat. Cătălin va intra în pielea unui taximetrist care îşi va răsplăti clienţii cu bani, dacă aceştia îi vor răspunde corect unei serii de întrebări. Pasagerii, oameni obişnuiţi care urcă în taxi pentru a ajunge la o destinaţie, vor avea surpriza să îl recunoască pe şofer ca fiind fostul concurent de la ”Exatlon”. Ei vor decide pe loc dacă intră sau nu în joc şi, odată cursa începută, vor avea la dispoziţie 30 de secunde pentru a răspunde la fiecare întrebare.

„Te urci în taxi şi câştigi, nu plăteşti! Sunt întrebări la care poţi răspunde fără să stai prea mult pe gânduri, e o joacă prin care poţi ajunge la destinaţie distrându-te şi câştigând bani în acelaşi timp! Abia aştept să înceapă filmările, acestea se vor desfăşura pe litoral! Dacă vedeţi taxiul meu de lux, vă rog să îmi faceţi semn, veţi avea parte de un şofer simpatic şi generos!”, a spus Cătălin Cazacu care îşi cucereşte imediat interlocutorii prin umor, autoironie şi prezenţă de spirit.

Catalin Cazacu a precizat ca: “Ne vom distra foarte tare.”

Campionul de motociclism de la „Exatlon”, Cătălin Cazacu (33 de ani), nu a ajuns în finala concursului, însă a câştigat popularitate de când a participat la reality-show-ul transmis de Kanal D şi filmat în Republica Dominicană. După ce a stat aproximativ patru luni departe de casă, el va avea propria emisiune şi e fericit că băiatul lui e mândru de el.

„Cel mai tare lucru după «Exatlon» e că am devenit eroul fiului meu, care are acum 8 ani. Este un sentiment excepţional şi mă bucur de el în fiecare zi. Şi mă bucur că sunt foarte mulţi copii care după ce m-au văzut la emisiune au lăsat deoparte tableta sau telefonul şi au ieşit în faţa blocului şi fac sport. Viaţa mea s-a schimbat, a trebuit să mă readaptez. A fost o experienţă grea, dar am stârnit admiraţia. Promit să vin cu surprize plăcute”, ne-a spus sportivul.

SURSA

Share.

Comments are closed.