Cauza accidentului în care a s-a stins cântăreața Anamaria Pop. Nu există urme de frânare! Incredibil ce s-a întâmplat, de fapt

0

Moartea fulgerătoare a cântăreței Anamaria Pop a adus multe semne de întrebare în sufletele celor dragi ei, dar și în cele ale oamenilor care îi iubesc muzica. În urma cercetărilor făcute la locul accidentului mortal, anchetatorii au concluzionat care ar fi cauza tragediei în care artista de muzică populară și-a pierdut viața. Persoana care se afla cu ea în autoturism a scăpat cu viață, însă, a suferit răni grave.

Cauza accidentului în care a murit cântăreața Anamaria Pop

Solista de muzică populară Anamaria Pop a murit într-un grav accident rutier, petrecut ieri în județul Maramureș și, din spusele martorilor, la fața locului nu au fost descoperite urme de frânare. Astfel, este foarte posibil ca artista să fi adormit la volan, relatează observator.tv. Impactul a fost atât de puternic, încât, ea a decedat pe loc, iar pasagerul din dreapta a fost rănit și a fost transportat la spital cu fracturi la un picior.

Anamaria Pop a lăsat în urma ei doi băieți, pe care i-a crescut mai mult singură după moartea soțului ei. Acum, tinerii au rămas orfani și de mamă, pe care se pregătesc să o conducă pe ultimul drum. Fiul cei mare al cântăreței are 19 ani și a devenit campion la skanderbeg anul acesta.

Citeste continuarea AICI

Share.

Comments are closed.