Ce dezvaluie despre personalitatea ta culoarea ochilor

0

Cu totii am auzit ca ochii sunt oglinda sufletului. Daca privim suficient de adanc in ochii cuiva, reusim sa-i cunoastem emotiile, sentimentele si starile sufletesti.

Oamenii de stiinta de la Orebro University din Suedia, au analizat 428 de subiecti, pentru a vedea in ce masura individualitatea este legata de culoarea irisilor ochilor. Ei au descoperit ca de fapt culoarea ochilor este modificata de aceleasi gene care formeaza lobii frontali. Aceste rezultate demonstreaza o legatura intre comportamentul persoanelor cu irisi similari.

Ochi negri

Ochii negri sunt de fapt foarte rari. Ceea ce oamenii numesc negri, in realitate sunt  caprui inchis. Persoanele cu ochi negri sunt nascute pentru a fi lideri. Sunt optimisti, activi, pasionati si harnici. Ei isi cunosc valoarea, dar uneori sunt neancrezatori. Acesti oameni au capacitatea de a conduce lumea.

Ochi caprui

Ochii caprui sunt cei mai des intalniti. Oamenii cu ochi caprui par a fi foarte increzatori, atractivi si au intotdeauna o abordare pozitiva a vietii. Ei sunt loiali, politicosi si independenti, le place sa-si faca noi prieteni si sunt gata oricand sa experimenteze lucruri noi.

Ochi de culoarea alunei

Culoarea alunei este un amestec frumos intre verde si caprui. Acesti oameni sunt increzatori, spontani, dar si misteriosi in acelasi timp. Sunt iubitori de distractii, slabiciunea lor este temperamentul.

Ochi cenusii

Ca pretutindeni in viata, nuantele de cenusiu apar si in culoarea ochilor. Aceste persoane sunt lideri inascuti. Ei sunt intelepti, blanzi fata de ceilalti, dar si puternici. Sunt persoane creative si cel mai putin agresive.

Ochi verzi

Daca privesti in ochii verzi, intr-o secunda te pierzi in ei. Aceste persoane sunt atragatoare, curioase si inteligente. Slabiciunea lor este gelozia.

Ochi albastri

Albastrul este semnul unei vieti pline de bucurii. Persoanele cu ochi albastri sunt competitive si deseori egoiste. Cea mai incantatoare trasatura a caracterului lor este aceea ca sunt foarte atenti in observarea lucrurilor.

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthylifestylezone.com

Share.

Comments are closed.