Ce isi doreste zodia Balantei cu adevarat de la partener

0

Balanta iubeste libertatea, insa este gata sa se ofere acelei persoane care indeplineste conditiile pe care le are deja stabilite in minte, si mai ales daca se simte iubit cu adevarat. Acestia sunt impunatori, decisivi si parteneri puternici. De multe ori dau impresia ca provin dintr-o alta lume. Balantele au nevoie de un mediu frumos pentru a fi capabili sa traiasca si sa creeze. Problemele de zi cu zi le schimba starea de spirit si gandirea.

Balanta are nevoie de un partener care sa fie in masura sa ii ofere un mediu placut, iar ea va face acelasi lucru  la randul ei cu dragoste vesnica si devotament. Pentru ei infidelitatea este cea mai buna arma, de aceea nu este recomandabil sa ii provoci. Mai mult de atat, este un fapt usor pentru ei, deoarece au o multime de admiratori care ii considera fermecatori si atractivi.

Mai mult, in general, balantele investesc mult in relatiile si problemele pe care orice relatie le poate avea. Ei le au in minte destul de des, si prin urmare, nu pierd timpul pe astfel de persoane. Ei sunt predispusi sa simta emotii foarte puternice si profunde si de multe ori iti pot citi sufletul si mintea.  Din pacate, au multe pretentii si sunt in vesnica cautare de ceva perfect, care este foarte greu de gasit. Nu le place cearta, asa ca daca sunteti o persoana iritabila, este recomandabil sa limitati evenimentele de acest gen. Atunci cand acestia sunt confuzi, prefera sa plece si sa revina dupa clarificare. Ei stiu cum sa isi faca partenerul fericit, deoarece le inteleg nevoile cu usurinta. Asteapta un interes din partea partenerului, iar daca acesta nu arata interesul asteptat, considera ca este indiferent. Balanta si indiferenta, se platesc in aceeasi moneda.

Pentru a pastra relatia cu balanta este nevoie de echilibru si daca stiti cum sa faceti asta, o sa aveti parte de o viata interesanta!

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: http://librazodiac.net/symbol

Share.

Comments are closed.