Ce isi doreste zodia Leu, cu adevarat, de la partener

0

Leii au un caracter puternic, tendinte narcisiste si o predispozitie crescuta de sine. Ei se disting de altfel prin marinimia lor. Partenerul unui leu trebuie sa fie supus, compatibil, calm si sa stie cum sa aiba grija de el/ea. Trebuie de asemenea sa arate respect si admiratie. De obicei barbatii lei sunt mai exigenti decat femeile. De asemenea, barbatii cand se indragostesc tind sa fie mai frivoli, in timp ce femeile sunt mai rezonabile si calme.

Leii sunt atrasi de aspectul fizic izbitor. Le place un partener frumos si putin mai scund decat ei deoarece le place ca atentia sa fie atrasa de ei. De multe ori ii poti auzi despre cuceririle lor si despre cati admiratori au ei. Daca un barbat leu este interesat de tine, cu siguranta va arata asta imediat. Ei sunt atrasi de femei impresionante. El isi doreste o femeie grijulie care sa il asculte si sa il iubeasca. El poate fi necredincios din cauza nevoii sale de confirmare.

Pentru femeia leu, dragostea este o sarcina foarte dificila. Ele de obicei studiaza intentiile partenerului de viitor, si analizeaza daca merita sau nu sa se daruiasca unui necunoscut. Daca sunteti interesat de o femeie leu, trebuie sa stiti ca este capabila de a da tot ceea ce este mai bun si are o rabdare imensa. Ea vrea timp sa o convingi ca esti partenerul potrivit. Ele sunt destul de posesive si geloase, insa sunt loiale si, din pacate, in general se daruiesc persoanelor nepotrivite.

 

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: astrawoman.com

Photo: LoveToKnow Horoscopes

Share.

Comments are closed.