Ce se intampla in corpul tau cand pui un cub de gheata pe acest punct de pe gat

0

Am invatat cu totii de-a lungul timpului ca acupunctura,  prin presarea unor locuri cheie ale corpului nostru, are un rol extrem de important pentru sanatatea si bunastarea fiecaruia dintre noi.  Insa, cine are timp sa invete toate cele 32 de puncte de presiune si sa aprecieze exact cat, unde si cum trebuie sa apese? Trebuie sa recunoasteti ca este destul de dificil si este indicat, in acest caz, sa apelam la un specialist. Daca nu gasim un guru care sa cunoasca foarte bine tehnica acupuncturii, sa gasim noi singuri punctul cu pricina de pe corp este destul de anevoios, ca si cum am cauta acul in carul cu fan.

De aceea, pentru toti cei care fie nu au gasit un astfel de guru, fie nu vor sa plateasca sume uriase pe tehnica acupuncturii, v-am pregatit acest articol.

Feng cine? FENG  FU!
Exista un loc anume pe spatele gatului care puterea de a va face sa va simtiti cu 10 ani mai tanar si de douazeci de ori mai relaxati – este un fapt dovedit! Punctul de presiune se afla la baza craniului, chiar la limita dintre partea superioara a gatului si craniu. Punctul Feng Fu – care se traduce prin conacul vantului  in acupunctura chinezeasca – este ca o gaura, reprezentand chiar locul de intalnire intre gat si cap si influentand, asadar, intregul sistem osos si muscular.

Pentru a activa punctul Feng Fu nu aveti nevoie de cine stie ce instrumente complicate sau gadget-uri. Tot ceea ce va trebuie este un cub de gheata. Asezati-va pe burta si puneti un cub de gheata fix pe punctul Feng FU. Lasati-l acolo aproximativ douazeci, douazeci si cinci de minute. Daca se topeste intre timp, inlocuiti-l cu un altul. Repetati acest tratament de doua ori pe zi, o data dimineata pe stomacul gol si o o data seara.Poate sunteti sceptici in ceea ce priveste acesta tehnica, dar acordat-i putina incredere.

Beneficiile tehnicii Feng Fu
Regleaza ciclul de somn
Ajuta la imbunatatirea atat a cantitatii cat si a calitatii somnului. Va va ajuta sa adormiti mai repede si sa dormiti mai mult.

Calmeaza durerille provocate de sindromul premenstrual (PMS)
Cubul de gheata plasat pe punctul Feng Fu va calmeaza durerile sindromului premenstrual  si nu veti mai fi  nevoiti sa cheltuiti multi bani pe medicamentele costisitoare din magazine. De fapt, punctul de presiune de  pe gat are o comunicare directa cu ciclul menstrual al corpului.

Reduce problemele tiroidei
Consultul medical poate deveni o adevarata corvoada din punct de vedere financiar.  Punctul Feng Fu contribuie la activarea tiroidei, motiv pentru care tehnica cu cubul de gheata va reduce din problemele tiroidei.

Imbunatateste digestia
Tehnica Feng Fu redduce gazele si  ajuta la reglarea digestiei.
Tine departe racelile

Ajuta in cazul artritei
Terapia Feng Fu se focuseaza pe ameliorarea dureriloer din corp. Feng Fu nu este extrem de utila numai in cazul artitrei, dar si in caz de hipertensiune sau hipotensiune.

Ajuta in cazul astmului
Reduce stresul si Oboseala Cronica
Cei care practica aceasta tehnica au remarcat o scadere a nivelului de stres si al anxietatii.
Creeaza o stare de spirit buna, relaxeaza.
Sursa: www.riseearth.com
Traducere si adaptare: Echipa Dr. Andrei Laslau

Share.

Comments are closed.