Ce spune luna in care v-ati nascut despre sanatatea dumneavoastra in conformitate cu zodiacul

0

Sunteti pe cale sa vizionati un videoclip care ne vorbeste despre noi cercetari care au gasit o legatura intre luna sau anotimpul nasterii si anumite afectiuni de sanatate. Este posibil ca anumite caracteristici ale personalitatii au fost adesea asociate cu semnele astrologice influentate de anotimpuri.  Caracteristicile descrise mai jos, care sunt asociate cu fiecare luna din an, par a fi destul de consistente. Citeste si tu ce scrie si afla daca luna in care te-ai nascut te descrie in mod adevarat.

IANUARIE

Cei nascuti in ianuarie tind sa aiba o dunga de incapatanare si o vointa puternica. Ei sunt de obicei vigilenti si studiaza adesea pe altii in mediul lor ca o modalitate de gestionare a propriului mediu.

FEBRUARIE

Cei nascuti in februarie sunt persoane artistice, impacate cu sinele si unori rebele. Acesti liberi ganditori sunt sensibili dar pot deveni agresivi uneori.

MARTIE

Sunt adesea timizi, evitand controversele. Le ia timp sa isi construiasca increderea in cineva, insa atunci cand o fac o fac pe bune.

APRILIE

Cei nascuti in aprilie iubesc sa primeasca atentie, sunt atletici si au tendinta sa traiasca in extreme. Ei sunt mereu in graba sa caute urmatoarea aventura.

MAI

Acestia sunt niste visatori analitici si de obicei sunt atragatori in ochii altora.

IUNIE

Sunt persoane politicoase si sensibile. Poseda ceva ce ii face pe cei din jur intr-un mod unic sa asculte atunci cand ei vorbesc.

IULIE

Sunt persoane energice si o companie distractiva. Spiritul lor fara margini este un adevarat efort atunci cand vrei sa ti pasul cu ei.

AUGUST

Ei au un simt al umorului dezvoltat si o capacitate de lider care inspira pe cei din jur. Personalitatea lor naturala este un adevarat magnet pentru cei din jur.

SEPTEMBRIE

Acestia au asteptari mari de la ei si de la cei din jurul lor. Acest lucru poate fi interpretat intr-un mod critic si poate duce la tensiune in relatia cu oamenii din jurul lor.

OCTOMBRIE

Cei nascuti in octombrie sunt persoane amuzante si iubitoare. Ei isi fac prieteni cu usurinta datorita faptului ca sunt vorbareti. Ei au obiceiul sa vada jumatatea plina a paharului.

NOIEMBRIE

Sunt incapatanati, insa se ridica la inaltime prin abilitatea de a se focusa pe propriile interese. Ei sunt mereu motivati si fac lururile pe cont propriu, fara sa aiba nevoie de ajutor.

DECEMBRIE

Ei sunt adesea in centrul atentiei si au tendinta sa ii influenteze si pe altii. Este distractiv sa ii ai ca si companie. Ei fac fata restrictilor si se mandresc cu propria lor persoana.

Dupa ce urmariti videoclipul de mai jos care va prezinta corelatia dintre luna in care sunteti nascuti si anumite afectiuni de sanatate, anuntati-ne si pe noi daca caracteristicile enumerate vi se potrivesc!

 

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Photo: Shutterstock

Share.

Comments are closed.