Ce spune despre tine, dar si despre viitorul tau, ultima cifra din anul nasterii

0

Ce spune ultima cifra din anul nasterii despre tine:

0 sau 1 – Daca te-ai nascut intr-un an care se termina in 0 sau in 1, te afli sub semnul Metalului. Acest lucru inseamna ca esti o persoana extrem de flexibila si ca iti place sa te concentrezi cu mare atentie asupra lucrurilor pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit. Ambitia ta este una foarte mare si poti deveni oricand un lider, indiferent de domeniul in care vei profesa.

2 sau 3 – Esti o fire empatica si sensibila, insa folosesti aceste calitati in scopul de a ii manipula pe cei din jurul tau. Cunosti bine tot ceea ce se petrece in viata ta si nu te gandesti la urmarile actiunilor tale.

4 sau 5 – Te caracterizeaza elementul Lemn ceea ce inseamna ca esti o persoana deschisa la minte, extrem de realista si hotarata. Esti mereu in locul potrivit si stii cand trebuie sa accentuezi anumite situatii, ce e bine sa spui sau cum sa actionezi si mai ales cu cine sa te bagi intr-o actiune.

6 sau 7 – Esti genul de persoana agitata, iti place sa iasa lucrurile cum ai bate din palme. Nu ai rabdarea necesara nici in dragoste nici in afaceri si din pacate graba strica treaba. Datorita firii tale agitate trebuie sa o iei iar si iar de la capat.

8 sau 9 – Te caracterizeaza elementul Pamant astfel ca esti omul sigurantei, al stabilitatii si al increderii. Trebuie sa te asiguri de cel putin 10 ori ca totul e in ordine inainte de a porni la un drum, deoarece asa e felul tau de a fi.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: Kari Samuels

Share.

Comments are closed.