Ce trebuie sa stii despre barbatul Rac

0

Cum poti sa seduci bărbatul Rac:

Bărbatul Rac este politicos și galant, un fel de cavaler de modă veche. Ține foarte mult la siguranță, la familie și la valorile tradiționale.

Foarte pasional, bărbatul Rac este, în același timp, destul de atent încotro își îndreaptă pasiunea, pe care nu și-o manifestă de la început, fiindcă, înainte de toate, trebuie sa aibă încredere în aleasa lui.

Este foarte ușor să-l iubești pe bărbatul Rac pentru sensibilitatea lui și simțul lui artistic, pentru subtilitatea și fantezia lui. Pe de altă parte, e greu să-i suporți neliniștile, desele și complicatele schimbări de stare sufletească, susceptibilitatea, șantajul sentimental.

Femeia de lângă el trebuie să învețe să-i citească starea de spirit din semnale și atitudini. Un bombănit morocănos poate însemna că se simte respins și are nevoie de încurajare. Dacă devine cârcotaș și certăreț, înseamnă că se simte neapreciat și trebuie lăudat. Dacă se lipește de tine, înseamnă că are nevoie să-l liniștești și trebuie să-l mângâi.

Bărbatul Rac are nevoie de dovezi de iubire și de fidelitate și caută legăturile stabile. Trădarea îl rănește cumplit și chiar dacă, în mod rațional, o poate ierta, emoțional nu o iartă niciodată.

Sexualitatea bărbatului Rac nu este impetuoasă, ci caldă și bogată, plină de imaginație și de senzualitate.

Bărbatul Rac cunoaște și intuiește foarte bine femeia. Știe cum să o facă fericită, iar tehnicile sale erotice vizează fiecare părticică din trupul partenerei.

eastrolog.ro

Share.

Comments are closed.