CE ZODII VOR AJUNGE DIRECT IN RAI

0

4 zodii sunt recunoscute pentru inclinatiile lor catre spiritualitate, despre care se spune ca au protectie divina pe intreg parcursul vietii.

SAGETATOR – nativul acestei zodii este o fire extrem de miloasa, chiar si in situatia in care cineva le face rau, acestia vor intoarce si celalalt obraz. Zodia Sagetatorului este considerata una dintre zodiile mesagere ale lui Dumnezeu pe acest pamant. Acesta are o atractie unica spre spiritualitate, fiind extrem de religios si implicat in actiuni umanitare.

BALANTA – zodia Balantei este inzestrata cu o blandete nemaipomenita, cu diplomatie si cu eleganta. Menirea acestuia este de a fi un mediator intre ceilalti, in scopul de a promova armonia si pacea si de a aduce echilibrul necesar acestei lumi. Este o persoana care are capul pe umeri, avand o minte sanatoasa de asemenea pe care o foloseste in scopul de a rezolva cu usurinta orice problema aparuta. Este constient de puterea cuvantului si stie cu exactitate ce trebuie sa spuna, indiferent de context. Acesta ar putea fi un adevarat soldat al dreptatii.

FECIOARA – nativul acestei zodii are un caracter justitiar, astfel ca nu suporta atunci cand se ajunge la nedreptate, incercand sa faca pace folosindu-si virtutile. Are puterea de a spune cu o blandete nemaiintalnita si cu zambetul pe buze lucruri dureroase. Stie cum sa se faca placut si cu siguranta nu ii va trada pe cei din jurul sau.

TAUR – acesta este nativul care indiferent de situatie cade in picioare. Are un caracter extrem de sufletist, cu toate ca uneori poate nu arata asta. Acesta se daruieste in totalitate atunci cand iubeste, fiind extrem de generos cu cei din jurul sau. El face fata problemelor cu bunatate, dand dovada de carisma si atentia necesara pentru a nu ii supara pe ceilalti.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: aktualnews.ro

Share.

Comments are closed.