Cea mai buna cale de a iti curata nasul! Nu-ti strica sa stii asta! (VIDEO)

0

In sezonul rece, in timpul agitatiei cu pregatirile de vacanta suntem deosebit de sensibili la virusuri care se afla peste tot in locurile publice. De asemenea, din cauza vremii aspre, corpurile noastre sunt suprasolicitate iar sistemul imunitar ar putea scadea. Utilizati aceste sfaturi pentru a va calma mucozitatile nazale.

Primul truc este sa apasati pe cercul gurii, foarte apropiat de dinti, cu varful limbii, timp de aproximativ o secunda. Apoi, apasati intre ochi cu degetul cu presiune, aproximativ douazeci de secunde. Punand presiune pe acest os eliberati congestie in sinusuri.

Puteti repeta aceasta metoda ori de cate ori este necesar peentru ca sinusurile sa fie destul de eliberate pentru o respiratie buna.

Un alt secret este sa inclinati capul in spate, sa va prindeti de nas si sa va tineti respiratia atata timp cat puteti. Atunci cand o sa fiti fortati sa respirati, sinusurile se vor elibera datorita instinctului de supravieturile. Acest instinct incepe in momentul in care creierul realizeaza ca nu obtine suficient oxigen si raspunde in favoarea remedierii situatiei.

Aceasta tehnica poate fi repetata pentru ameliorarea temporara a presiunii sinusurilor din cauza unei gripe.

 

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2018

Share.

Comments are closed.