Cea Mai Nedreapta Zodie

0

Zodia cea mai nedreapta este nascuta intr-un semn de aer. Persoanele care sunt nascute in aceasta zodie iau cele mai multe decizii in mod pripit si isi dau seama doar foarte tarziu ca au gresit. Afla care este acest nativ.

Caracteristici:

Aceasta zodie se poarta precum un copil. Are impresia adesea ca lumea ii apartine, ca toti cei din jur ii gresesc si doar el face lucrurile perfect. Acesta este un comportament venit din temerile pe care acest nativ incearca sa le ascunda, dintr-o serie de vulnerabilitati care se inmultesc in tacere.

Aceasta zodie are un caracter sociabil, care iubeste sa socheze lumea din jur cu diferite aparitii si nu accepta critici niciodata. Cand ii sunt recunoscute anumite merite sau cand este laudata este extrem de incantat.

Adesea este nedreapta cu cei din jur, avand pretentii peste masura de la ceilalti oameni, uitand ca a reusit sa performeze prin multe boacane, prin greseli naturale, umane, pe care le-a facut de-a lungul timpului.

Aceasta este o zodie duala si se remarca prin schimbarile bruste de comportament in raport cu cei din jur. Este prietentios, facandu-si usor prieteni si scapand de ei la fel de usor. Isi doreste ceva nou in permanenta, neavand rabdare sa obtina tot ceea ce isi doreste. Este o persoana nestatornica inclusiv cand vine vorba de viata amoroasa, fiind vesnic tulburat de decizii radicale si de conflicte pe care le creeaza cu lejeritate.

Ii place sa fie in permanenta in contact cu informatia, nesuportand sa fie in urma cu actualitatea.

In cazul in care nu v-ati dat seama inca, este vorba de zodia Gemeni. Nativul nascut in aceasta zodie duala are multe lucruri de invatat despre viata si este mereu pregatit pentru noi inceputuri.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: Study Body Language

Share.

Comments are closed.