Cea mai simpla modalitate de a indeparta punctele negre, rapid si eficient! (VIDEO)

0

Toata lumea uraste punctele negre de pe fata, insa acestea sunt inevitabile. Acestea sunt rezultatul murdariei acumulata in pori. Multi oameni le storc pentru a scapa de ele. Insa acest lucru nu este bun deoarece prin strangerea porilor acestia se largesc si vor fi mai predispusi la infectare.

Astfel, cea mai buna solutie este prevenirea. Urmatoarele imagini ofera un remediu practicabil in casa, care consta in utilizarea anumitor masti realizate din alimente naturale, care sunt extrem de eficiente.

Efolierea blanda, fara a se freca, este cheia unei ingrijiri adecvate. Solutiile care vor fi discutate in acest articol si ilustrate in clipul video de mai jos ofera remedii care pastreaza pielea neteda si curata, excluzand necesitatea constanta a exfolierii, care poate fi iritanta.

Prima masca fantastica care se prepara la domiciliu, pe care o puteti vedea ilustrata in imaginile de mai jos, este o masca pe baza de albus de ou. Albusul poate fi combinat cu o cantitate mica de cocos sau ulei de masline, sau poate fi utilizat singur. Uita-te la tutorial care iti va arata o metoda excelenta de aplicare.

Lapte si miere este urmatoarea combinatie care este un ingredient excelent in lupta cu punctele negre, oferindu-va o piele stralucitoare. Mierea de albine in sine, are proprietati curative remarcabile pentru piele.

Amestec de scortisoara cu miere, prevede o masca care poate face minuni pentru intretinerea generala a pielii. Se creaza prin turnarea a proximativ ¼ lingurita de scortisoara in mana si adaugarea unei cantitati egale de miere. Pe masura ce aceste doua ingrediente se amesteca, va rezulta o masca care ar trebui lasata timp de 15minute, mai apoi se clateste cu apa calda pentru a vedea cum punctele negre dispar.

In cele din urma, cu totii stim importanta unui toner pentru a ne inchide porii, prevenind astfel infectarea cu murdarie. Un toner natural si puternic este combinarea sucului de lamaie proaspat cu apa. Nu numai ca lamaia este astringenta, dar concentratia mare de vitamina C din aceasta promoveaza starea generala de sanatate a pielii, reducand considerabil dimensiunea porilor.

 

 

Traducerea si adaptarea Echipa Tony Poptamas © Copyright 2016
Sursa: sun-gazing.com

Share.

Comments are closed.