Cea mai usoara modalitate de a decongela carnea

0

Daca tu crezi ca stii cea mai buna metoda de a decongela carnea in cel mai scurt timp, ar trebui sa te mai gandesti o data. Studiile arata ca noi decongelam carnea in mod gresit. Susan Eksed spune ca ceea ce majoritatea oamenilor fac este o greseala. Conform spuselor ei, lasand mancarea in frigider peste noapte si dezghetarea lenta este complet gresita!

Dr. Susan sustine ca cel mai bun mod de a dezgheta produsele alimentare este de a le pune in apa rece, si sa nu credem toate miturile despre mancare. In acest fel vei pastra gustul alimentelor, deoarece apa conduce caldura mai bine decat aerul. De asemenea acesta este cel mai rapid mod de a decongela si carnea si pestele.

Susan a spus:

“Nu exista dovezi stiintifice in spatele sfaturilor care sustin ca mancarea ar trebui sa fie dezghetata in frigider. Poate ca ideea din spatele acestui sfat este ca decongelarea in frigider este mai igienica. Este adevarat ca alimentele trebuie depozitate in frigider daca sunt dezghetate, dar cu siguranta este mai rapid sa dezghetati alimentele in apa decat in frigider, daca aveti de gand sa-l folositi imediat.

Susan a mai spus, de asmenea, sa infasurati carnea intr-o folie transparenta si sa o puenti in apa rece. Ea crede ca si persoanele care decongeleza alimentele in cuptorul cu microunde fac o mare greseala, deoarece acest proces poate sa fie foarte daunator alimentelor. Chiar daca poti folosi carnea sa prepari orice mancare, trebuie sa eviti dezghetarea carnii in microunde.

Speram ca ati gasit util acest articol, si nu uitati sa il distribuiti cu prietenii si familia!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: healthycaregroup.com

Share.

Comments are closed.