Ceea ce vezi in aceasta imagine, dezvaluie situatia actuala din viata ta. Nu te minti!

0

Acesta este un test care consta intr-o iluzie optica. Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti la aceasta poza si sa tii minte ce vezi prima data. Aceasta imagine poate spune foarte multe despre viata ta din momentul actual. Tu ce vezi?

Varianta numarul 1: un sat (colibe, copaci si pasari)

Aceasta imagine este asociata frecvent cu libertatea: pasarile si satul. Daca vezi aceasta imagine inseamna ca esti o persoan independenta care iubeste libertatea.

Care sunt dezavantajele acestei libertati:
Esti o barca si malul este viata. Nu esti legat de mal si te poti pierde destul de usor. Nu cunosti limitele dintre ce este permis si ce este interzis.
Aceasta atitudine poate conduce la numeroase conflicte si chiar divorturi. Pana la urma, multi oameni nu inteleg intelepciunea unei persoane libere. Spiritele libere ca si tine ajung de cele mai multe ori singure in viata. Totusi, lumea are nevoie de ele!

Avantajele libertatii:
Esti o persoana unica – una minunata si talentata. Cei din jur iubesc sa petreaca timp cu tine pentru ca au o multime de lucruri de invatat de la tine. Poti simti prin ce trec alti oameni si esti un bun ascultator. Esti, de asemenea, o persoana extraordinara si stii exact ce-ti doresti de la viata. Poti infrunta orice fel de greutati daca crezi cu adevarat in tine. Deci, fa-o!

Varianta 2: un elefant

Daca ai vazut prima data un elefant, inseamna ca simti nevoia sa fii protejat. Ai nevoie de cineva care sa te protejeze cum elefantul protejeaza colibele. Te afli intr-o perioada din viata ta cand te simti nesigur. Esti o persoana buna la suflet, sincera, umila si generoasa. Din nefericire, treci prin momente destul de dificile, insa vocea ta interioara iti spune ca este timpul sa mergi mai departe. Sterge cu buretele toate gandurile negre si amintirile neplacute si continua sa traiesti viata la maximum. Creaza, zambeste, comunica, razi, iubeste si iarta. De fiecare data cand te simti nesigur sau esti speriat, aminteste-ti de acest elefant. Te va ajuta sa te calmezi si sa mergi mai departe.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

SURSA

Share.

Comments are closed.