Cel mai emotionant dans al mirilor! Afla povestea de viata a acestui cuplu tanar

0

Povestea de dragoste a acestui cuplu din Ardeal a devenit virală pe rețele de socializare, a calătorit întreaga lume și a impresionat cu povestea lor. Este un cuplu mai puțin atipic prin faptul că mirele are nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Acest lucru nu l-a facut însă să renunțe la dansul mirilor la propria sa nuntă.

Anca și Ionuț, protagoniștii acestui filmuleț, au hotărât să facă nunta, după ani buni de când s-au cunoscut. Cei doi sunt legați de o poveste de viață impresionantă. Erau împreună de aproximativ trei luni, când viața le-a întins o încercare. Ionuț a suferit un accident de motocicletă și a rămas imobilizat în scaunul cu rotile. Nu s-a mai putut mișca luni întregi, însă Anca i-a fost alături în tot acest timp. După ani de luptă și ore chinuitoare de recuperare, tinerii au decis să își uneasca destinele. Mirele și-a dorit să organizeze un dans special și a reușit. I-a făcut o surpriză miresei și în timpul dansului, cu o voință extraordinară, s-a ridicat, ajutat de soție, și au dansat împreună. Au trăit ambii cele mai frumoase clipe, bucurându-se de propriul lor moment de fericire. Invitații au rămas perplecși cand l-au văzut că se ridică din scaun. Uimiţi de dorinţa bărbatului de a dansa alături de cea care i-a fost aproape în momente grele şi care, şi-a respectat promisiunea de a se mărita cu el, chiar dacă acesta a rămas paralizat în urma evenimentului nefast, cei prezenți la eveniment au rămas profund mișcați de gestul mirelui, aducându-i până la lacrimi; lacrimi de bucurie, emoție și surprindere.

Cel mai emoționant moment al serii l-a constituit primul dans al mirilor, care a fost unul superb și cu adevărat impresionant. Imaginile si filmulețul vorbesc de la sine. Vă invităm să vizionați povestea lor:

SURSA TEXT

Share.

Comments are closed.