Cel mai tare duet al lumii muzicale: Andra si Viorica de la Clejani, o melodie pe sufletul romanilor: „Bordeias, bordei, bordei” Ti se face piele de gaina cand le asculti:

0

De departe, cel mai apreciat moment al serii a fost cel in care Viorica de la Clejani a cantat mai multe melodii vechi, romanesti cu indragita artista.

Vocile celor doua artiste se imbina armonios intr-o interpretare de exceptie, iar spectatorii au avut parte de o experienta minunata, asistand la un asemenea moment. Doua mari voci pe aceeasi scena.1

Cel mai tare duet al lumii muzicale: Andra si Viorica de la Clejani, o melodie pe sufletul romanilor: „Bordeias, bordei, bordei” Ti se face piele de gaina cand le asculti:

Citeste Si
Care sunt semnele unui ficat bolnav si ce trebuie sa faci in privinta asta?

Ficatul este organul ce se ocupa de filtrarea toxinelor din corp, insa, pe langa acest lucru mai are si multe alte functii.

Eliminarea toxinelor din organism este vitala pentru functionarea optima a acestuia, aceasta functie fiind primara a ficatului.

Exista anumite lucruri care semnaleaza faptul ca ficatul nu functioneaza asa cum trebuie.

Functionarea necorespunzatoare poate fi datorata acumularii de celule grase din corp.

Pentru a functiona intr-un mod cat mai corect, ficatul are nevoie de vitamine si minerale esentiale pentru a ajuta la digerarea grasimilor, sau la digestia compusilor din organism.

De asemenea ficatul este cel ce transforma medicamentele sau alcoolul din organism.

Trebuie stiut ca ficatul produce albumina, proteina ce fluidizeaza circulatia sangelui.

Atunci cand ficatul este supraincarcat cu toxine solubile in grasime acesta incepe sa retina substante in celulele grase.

Pentru a elimina aceste toxine solubile in grasime trebuie sa le transformam in toxine solubile in apa.

Daca vom reusi sa facem acest lucru aceste toxine vor fi eliminate din organism cu ajutorul bilei.

Printre simptomele acumularii de toxine se numara si:

respiratie greoaie

alergii emotii negative oboseala cronica dureri de cap,dezechilibre hormonale,ingrasatul brusc,Daca ficatul tau are de suferit.

Share.

Comments are closed.