Cele 3 legi ale indeplinirii dorintelor, explicate de catre Lidia Fecioru. Sigur functioneaza

0

In cazul in care iti doresti o viata prospera si buna, Lidia Fecioru spune ca exista trei reguli pe care trebuie sa le respecti neaparat. Continua sa citesti pentru a afla care sunt acestea!

Legea comenzii

Este esential sa formulezi clar ceea ce iti doresti, sa spui exact ceea ce vrei. Gandurile noastre sunt cheia spre reusita, fiind extrem de importante. Cand ceri ceva, trebuie neaparat sa ceri strict, fix. O singura dorinta trebuie sa fie un singur gand, astfel ca nu trebuie sa comanzi si sa ceri, sa faci polologhii. Acest lucru nu inseamna ca suntem opriti de a cere si ajutorul lui Dumnezeu sau sa spunem o rugaciune pentru asta.

Legea zeciuielii

Aceasta il implica pe Dumnezeu. Tu trebuie sa iti platesti partenerul de “afaceri” iar atunci cand esti singur, partenerul tau nu este nimeni altul decat Dumnezeu. Plata pentru el se face atunci cand ajuti pe cineva, dand zeciuiala din ce ai facut tu. Este esential sa faci asta pentru ca reusitele sa ramana la tine.

Legea bunavointei

Indiferent de suma de bani pe care tu o ai, trebuie sa faci bine celor din jur, pentru a te bucura si tu de banii respectivi la randul tau. Este la fel si in cazul celor care fac voluntariat. Ei daruiesc fara ca altii sa stie. Trebuie sa traiesti in armonie cu ceilalti, fara sa te gandesti la tine, deoarece tie iti merge deja foarte bine. De unde dai, Dumnezeu iti da inzecit.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Foto: Romania TV

Share.

Comments are closed.