3 zodii de barbati pe care ii seduci cu usurinta

0

Datorita faptului ca le place sa fie in centrul atentiei, aceste trei zodii de barbati sunt usor de dus de nas. Nu este nevoie de prea mult efort pentru a ii impresiona. Ba mai mult, sunt si foarte sensibili, ceea ce inseamna ca, daca stii exact cum sa ii manipulezi, treaba este ca si facuta.

Balanta:

Acest nativ este usor de manipular fiind o persoana slaba. Nu ii place sa se impuna si crede orice i se spune. Nu este capabil de a lua decizii importante de unul singur, motiv pentru care are nevoie de o persoana care sa ia hotarari pentru el. Ii place sa le faca altora pe plac de dragul de a fi bine, astfel ca adesea ajunge sa fie folosit. Majoritatea au partenere care ii domina si ii tin sub papuc.

Pesti:

Chiar daca isi doresc sa fie considerati puternici si stabili, in realitate nativul Pesti este foarte usor de manipular, in special pe plan emotional. Sunt persoane sensibile, care cauta mereu perfectiunea, astfel ca isi vor pune sufletul pe tava atunci cand vor descoperi o femeie frumoasa si potrivita pentru ei.

Rac:

Acest nativ este dependent de cei pe care ii indrageste, si cu atat mai mult de femeia pe care o iubeste. Daca stii cum sa ajungi la inima lui, este al tau pentru totdeauna. Este o fire pasioanala, iubitoare si dornica de atentie. De asemenea, este o fire emotiva care pune la suflet orice cuvant frumos pe care i-l adresezi.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: PairedLife

Share.

Comments are closed.