Cele doua zodii care nu se vor putea intelege vreodata

0

Datorita personalitatilor foarte puternice, cele doua zodii se resping automat. Fereste-te de momentul in care se intalnesc, deoarece poate sa iasa urat! Ele nu vor fi capabile sa poarte vreodata vreun dialog constructiv. Afla mai jos care sunt aceste doua zodii, si de ce iese foc cand se intalnesc!

Cele doua zodii sunt Taurul si Scorpionul. Doua caractere extrem de posesive si dominante, iar o discutie care este purtata in contradictoriu intre cei doi se lasa cu scantei, fara sansa de a se ajunge la vreun numitor comun. Intre cei doi este o relatie dificila, dar poate sa devina interesanta cand este privita din exterior.

Scorpionul este o fire carismatica, magnetica, misterioasa, pe cand Taurul este fixist, mereu pus pe criticat si foarte dominant.

Taurul este in cautarea unei vieti simple, insa are uneori tentatia de a face anumite excese. Scorpionul nu este pretentios, avand puterea de adaptare atat la lux, cat si la modestie.

Cand vine vorba de intelegerea din dormitor, acestia se descurca de minune, dar nu si cand vine vorba de convietuirea de zi cu zi, deoarece aceasta poate sa fie un calvar. Scorpionul este putin mai imprastiat, mai dezordonat, in timp ce Taurul are un comportament obsesiv atunci cand este vorba de curatenia din propriul camin. De aici porneste primul mare conflict dintre cei doi.

Un alt motiv ar fi faptul ca cele doua zodii nu impartasesc aceleasi idealuri. Taurul opteaza pentru o viata traditionala, planificand totul cu mult entuziasm. Scorpionul este si el conservator din fire, doar ca, in profunzimea acestuia, tinde sa sparga gheata platitudinii mult mai des decat ar putea sa o faca Taurul.

Scorpionul este genul care doreste sa obtina totul prin strategii complexe, prin tehnici de manipulare avansate, pe cand Taurul isi doreste sa isi rezolve treburile cat mai bine posibil, evitand caile oculpte in drumul spre succes. Faptul ca Scorpionul nu se lasa deloc infrant este o problema foarte mare pentru Taur. Taurul va ceda primul in orice lupta de idei cu nativul guvernat de Zeul Razboiului, Marte.

Scorpionul este genu care se deschide foarte greu, iar sansele ca atunci cand o face sa te conduca pe piste gresite sunt foarte mari, astfel ca Taurul nu va afla niciodata ce este in capul acestuia.

Lucrul pe care il au in comun cei doi este puterea de a nu aratat publicului larg sentimentele si ideile care ii macina. Astfel ca, desi in aparenta sunt extrem de siguri pe ei, in esenta sufletul lor este un freamat continuu.

Taurul este mai incet cand vine vorba de a face treaba decat Scorpionul, iar asta il scoate din minti pe Taur. Munca in echipa este genul de munca care se lasa cu scantei.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: The Social Man

Share.

Comments are closed.