Cele mai bune zile pentru a juca la Loto si a castiga, in functie de zodie

0

Iti place sa iti incerci norocul la jocurile de noroc, insa nu vrei sa cheltuiesti multi bani? Poti incerca sa joci la Loto; chiar daca, asa cum ii spune si numele, nu exista nicio modalitate care sa iti asigure castigul, astrele te pot influenta pozitiv prin pozitia lor.
De aceea, yve.ro ti-a pregatit in randurile de mai jos cateva sfaturi, care sa te ajute sa iti influentezi sansa de a castiga.

Berbec

Daca esti nascuta sub aceasta zodie, cu siguranta iti place sa risti si, de aceea, nu iti este frica sa iti incerci norocul. Te sfatuiesc, totusi, sa joci la loto in urmatoarele zile: 8, 13, 18, 20.

Taur

Nu esti o impatimita a acestor jocuri, insa, din cand in cand, iti place sa crezi ca norocul ti-ar putea surade. Prin urmare, incearca sa joci in datele de 10, 14, 17, 31.

Gemeni

Chiar daca ai impresia ca norocul nu este nicioadata de partea ta, nu trebuie sa te lasi descurajata de cateva esecuri. Nu uita ca, daca nu joci, nu vei castiga! Incearca-ti, asadar, norocul in urmatoarele zile: 1, 12, 16, 21, 25.

Rac

Ţie nu prea iti place sa cheltuiesti, insa, din cand in cand, n-ar strica sa vezi ce ti-au pregatit astrele si sa pui un bilet la loto. Incearca in datele de 1, 3, 15, 24.

Citeste tot articolul pe YVE.ro

Share.

Comments are closed.