Cele mai compatibile semne astrologice! Cum sa-ti gasesti jumatatea

0

Gasirea sufletului pereche este o cautare neintrerupta. Stiind cu ce semn astrologic esti mai compatibil ai un anumit avantaj in aceasta cautare a unei relatii de lunga durata.
Cunoasterea semnului tau astrologic si cel al unui potential partener poate fi un lucru extrem de util pentru a determina daca relatia respectiva va merge sau nu. Iata care sunt cele mai compatibile semne astrologice din horoscopul dragostei.

Leu si Varsator

Aceasta combinatie este echilibrata datorita caldurii Leului si lejeritatii Varsatorului. Leul este o persoana extrem de generoasa si vrea sa straluceasca din toate punctele de vedere pentru partenerul sau de viata. Leul va da totul, fara sa astepte ceva in schimb. Partenerul Varsator este onest. Relatia dintre Leu-Varsator va fi centrata pe echitate si egalitate.

Taur si Scorpion

Forta conexiunii dintre Taur si Scorpion se regaeste in natura stabila si solida a Taurului si nevoia Scorpionului de schimbare si actiune. Fiecare semn reprezinta o adevarat provocare pentru celalalt. Taurul stinge focul care-l caracterizeaza pe Scorpion permitandu-i acestuia sa devina mai realist. Impreuna, Taurul si Scorpionul sunt receptivi la schimbare.

Fecioara si Pesti

Conexiunea Fecioara si Pesti este mereu in cautare de echilibru intre spirit si fizic in toate aspectele vietii. Fecioara este pragmatica, axata pe logica. Partenerul Pesti este vizionar si spiritual. Relatia dintre cei doi are potential, este profunda si intensa iar odata cu trecerea timpului se imbunatateste.

Gemeni si Sagetator

Legatura dintre Gemeni si Sagetator este una puternica deoarece ambele semne astrologice sunt in cautare constanta de noi informatii. Sagetatorul il ajuta pe Geaman sa se concentreze mai bine. Geamanul si Sagetatorul sunt uniti de un scop comun: cautarea si cunoasterea. Partenerul Gemeni va face o multime de proiecte impreuna cu partenerul Sagetator, il intereseaza in special tot ce tine de casa.

Rac si Capricorn

Legatura dintre Rac si Capricorn este centrata asupra dezvoltarii in doi. Partenerului Rac ii place sa fie inconjurat de prieteni, asa se simte in largul sau. Partenerul Capricorn are nevoie de securitate iar aceasta din urma ii poate fi oferita de Rac. Partenerul Rac este un familist convins, pentru el copiii si sotia sunt pe primul loc.

Berbec si Balanta

Relatia Berbec – Balanta este una extrem de puternica. Partenerul Berbec este plin de energie, este optimist si increzator in propriile forte. Balanta are nevoie de armonie, armonie care ii poate fi oferita de Berbec. Berbecul si Balanta sunt niste gazde perfecte pentru oaspetii lor.

SURSA

Photo: eHarmony

Share.

Comments are closed.