Cele mai frumoase mici orase din lume! Turistii se inghesuie sa le viziteze

0

Exista in lume orase unice, cu arhitectura deosebita, care nu sunt atat de cunoscute turistilor. Sunt atat de spectaculoase, incat daca ajungi o data sa le vezi, cu siguranta vei dori sa te intorci. Poftiti alaturi de noi intr-o scurta calatorie unde vom descoperi orase mici, dar… cu un farmec molipsitor.

Citeste si

De ce lipseste Regina Elisabeta de la botezul stranepotului ei, Printul Louis? Iata motivul invocat

Regina Elisabeta a fost prezenta la botezul celorlati doi stranepoti ai ei, printul George si Printesa Charlotte, insa la botezul de astazi, al Printului Louis va lipsi.

Presa britanica a anutat ca nici Regina si nici sotul ei, Printul Philip, nu vor lua parte la botezul Printului Louis, mezinul Ducilor de Cambridge. Si asta nu pentru ca ar avea probleme de sanatate! Nu! Ci pentru ca agenda Reginei este atat de plina!

Chipurile, regina Elisabeta este atat de ocupata saptamana aceasta, incat nu a avut cum sa fie prezenta la botezul din familie. Suverana se va imbarca in trenul regal chiar astazi si va pleca la Norfilk. Saptamana acesta, Regina va lua parte la centenarul RAF, marcat printr-o ceremonie si tot regina, urmeaza sa fie gazda presedintelui american Donald Trump, la Windsor, vineri.

In ceea ce-l priveste pe Printul Philip, el s-a retras din indatoririle regale de anul trecut, asa ca nu o va insoti pe regina la evenimentele publice, insa nici la botezul Printului Louis nu va lua parte.

sursa: ok.co.uk

SURSA IN LIMBA ROMANA

Share.

Comments are closed.