Cele mai geloase femei ale zodiacului

0

Orice om poate deveni gelos la un moment dat in viata, insa exista unele semne zodiacale care sunt mult mai geloase decat restul. Iata care sunt acestea:

  1. Femeia Taur este genul de femeie care viseaza la viata perfecta. Aceasta isi doreste o familie fericita, armonioasa. De asemenea, asteapta ca partenerii de cuplu sa fie mereu fideli. In cazul in care observa unele nereguli iar barbatul din viata lor a facut ceva gresit, acestea vor lua masuri cu siguranta. Ele vor incepe o serie de investigatii pentru a scoate adevarul la iveala. De aici pana la scenele de gelozie nu mai este decat un pas.
  2. Femeia Leu este genul de femeie care isi doreste sa detina controlul. Aceasta devine geloase adesea datorita mandriei ei. De asemenea, un rol important il joaca si teama. Cand femeia Leu se simte tradata sau ranita de partener, sufera enorm,  nu neaparat dupa partenerul de viata cat dupa relatia care a luat sfarsit. Femeia Leu are asteptari foarte mari de la partenerul de cuplu.
  3. Femeia Sagetator este o fire foarte geloasa, chiar daca aceasta refuza sa recunoasca. In cazul in care partenerul de cuplu calca stramb, aceasta nu iarta pentru nimic in lume, motiv pentru care partenerul de cuplu trebuie sa fie sigur ca nu ii ofera acesteia nici un motiv de gelozie. Femeia nascuta sub acest semn zodiacal nu iarta si nu uita niciodata atunci cand partenerul de cuplu ii greseste cu ceva.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2017

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: Broadly – Vice

Share.

Comments are closed.